mysza73 napisał(a):Byłam tylko w Lazise, więc skorzystam z mojej "złotej karty" i jadę z Wami ...
... ... niestety nasza "złota karta" aż tam nie sięgała ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Widzę kapiących się całkiem sporo, temperatura wody pewnie coś około 20?
... nie mieliśmy okazji sprawdzić ... ...
piekara114 napisał(a):A my sprawdziliśmy W Lago kąpaliśmy się 21 lub 22 lipca (nie mam dziennika pokładowego przy sobie) dokładnie tutaj, mieliśmy piękną pogodę, a woda miała 26 stopni Kiedyś dojadę do tego dnia w mojej toskańskiej relacji
kmichal napisał(a): a my do Toskanii nie dojechaliśmy, chociaż jakieś nieśmiałe plany były ... ...
piekara114 napisał(a):Jeśli miałbyś pojechać na jeden dzień to dobrze, że nie pojechaliście, bo szkoda byłoby czasu na siedzenie w aucie. Lepiej w takiej sytuacji choć do Mediolanu wpaść (mam niedosyt) lub ponownie odwiedzić Weronę (mimo 3 dni prawie w Weronie to także mam niedosyt...)
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Jeśli miałbyś pojechać na jeden dzień to dobrze, że nie pojechaliście, bo szkoda byłoby czasu na siedzenie w aucie. Lepiej w takiej sytuacji choć do Mediolanu wpaść (mam niedosyt) lub ponownie odwiedzić Weronę (mimo 3 dni prawie w Weronie to także mam niedosyt...)
... fakt, dlatego jednak odpuściliśmy i podjechaliśmy do Mediolanu, Bergamo i Mantovy, oczywiście po jednym dniu na miasto ... ...
piekara114 napisał(a):To Mediolanu nie mogę się doczekać..miałam go na liście C,podobnie jak Mantovę
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Jeśli miałbyś pojechać na jeden dzień to dobrze, że nie pojechaliście, bo szkoda byłoby czasu na siedzenie w aucie. Lepiej w takiej sytuacji choć do Mediolanu wpaść (mam niedosyt) lub ponownie odwiedzić Weronę (mimo 3 dni prawie w Weronie to także mam niedosyt...)
... fakt, dlatego jednak odpuściliśmy i podjechaliśmy do Mediolanu, Bergamo i Mantovy, oczywiście po jednym dniu na miasto ... ...
Pozdrawiam.