"Anastazja" jest właśnie jednym z kilku obiektów, które możesz zobaczyć taniej posiadając Verona Card, mnie osobiście ten kościół i San Zeno utkwiły bardziej w głowie niz Duomo
tony montana napisał(a):"Anastazja" jest właśnie jednym z kilku obiektów, które możesz zobaczyć taniej posiadając Verona Card, mnie osobiście ten kościół i San Zeno utkwiły bardziej w głowie niz Duomo
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):"Anastazja" jest właśnie jednym z kilku obiektów, które możesz zobaczyć taniej posiadając Verona Card, mnie osobiście ten kościół i San Zeno utkwiły bardziej w głowie niz Duomo
... ja jeszcze tylko katedrę obejrzałem ... ... mnie też Anastazja bardziej oczarowała ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):Andrea Anastasi w sensie, trener Trefla Gdańsk
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Andrea Anastasi w sensie, trener Trefla Gdańsk
... A już myślałam, że Tony ma na drugie Anastazja ... ...
... no ale z tego co kojarzę to Ty tylko Czarni Radom - czyżby jakiś meczyk był z Treflem ? ... ...
... na piłce innej niż kopana to ja się znam tyle co na organizacji wakacji - czyli wcale ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Czarni grali z Treflem w PP ... przegraliśmy w tie-braeku ,
ale ogólnie to Anastazję bardzo lubię, w końcu to Włoch ...
... to mi przykro, a rewanż jest ?
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):Nie ma ,
ale w lidze się zrewanżujemy , teraz w Radomiu zagramy, a w naszym "kurniku" łatwo się nie gra ...
ArliJ napisał(a):nadrabiam zaległości i z wielkim zainteresowaniem śledzę teraz relację;).
Garda, Werona...nad Gardą planujemy być w marcu przy okazji nart w Dolomitach a Weronę planowaliśmy gdy byliśmy w Toskanii ale coś nam wtedy pokrzyżowało plany i ostatecznie nie wstąpiliśmy...teraz widzę, że jest co żałować...