kmichal napisał(a):... wiem, wiem i trochę już się zaczynam martwić o naszych chłopaków i ich formę ... ... bo innej opcji niż jakieś puchary to nie ma ... ...
Formy to oni nie maja od początku sezonu...ale dopóki piłka w grze...
kmichal napisał(a):... wiem, wiem i trochę już się zaczynam martwić o naszych chłopaków i ich formę ... ... bo innej opcji niż jakieś puchary to nie ma ... ...
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... wiem, wiem i trochę już się zaczynam martwić o naszych chłopaków i ich formę ... ... bo innej opcji niż jakieś puchary to nie ma ... ...
Formy to oni nie maja od początku sezonu...ale dopóki piłka w grze...
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Jeśli masz na myśli czystość, to ... współczuję Twojej rodzince
... szczególnie czystość w samochodzie, ja też im współczuję ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):... zgadza się, niestety ... ... już nie chciałem być brutalny i tego nie pisałem, szczególnie na tym forum ... ...
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... zgadza się, niestety ... ... już nie chciałem być brutalny i tego nie pisałem, szczególnie na tym forum ... ...
A dlaczego
...my mamy skład słaby i nie mamy formy...oni się zbroją na potęgę...i też nie mają formy...
kmichal napisał(a):
W końcu jednak dochodzimy do Piazza Delle Erbe, który zachwyca nas swoim urokiem ... ...
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Po 10-ciu latach zdradzę Chorwację ,
do Italii się wybieramy ... na sam jej koniec końców, na "obcas" znaczy
... łoo matko kawał drogi, a mąż dał się namówić na samochód czy lecicie ? ... ...
Pozdrawiam.
Upierałam się ostro przy samolocie ,
pocieszam go, że w aucie z wypożyczalni nie będzie się musiał martwić, że mu piasku z plaży naniesiemy ...
Mikeee napisał(a):W ogóle ładnie w tej Weronie
Mikeee napisał(a):Mysza lecicie do Bari, czy gdzie indziej? Masz już bilety i jak słono zapłaciłaś jeśli mogę spytać? Poluję właśnie na Bari, ale na razie ceny przełom sierpnia i września słabe.
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):Mysza lecicie do Bari, czy gdzie indziej? Masz już bilety i jak słono zapłaciłaś jeśli mogę spytać? Poluję właśnie na Bari, ale na razie ceny przełom sierpnia i września słabe.
... to ja też się podpinam pod pytanie, bo nasze wakacje jeszcze się wahają - może przy dobrych cenach i my gdzieś polecimy ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Podobno fajne miejsce, znajomi w tamtym roku namawiali nas na Gargano, niestety albo stety w tamtym roku z powodu ciąży odpuściłam sobie dalekie podróże. Znajomi jednak wrócili zachwyceni więc myślę Mysza, że będziesz miała super wakacje.
Pozazdrościć