tony montana napisał(a):Gdy my tam bylismy (przy Castello) bardzo duża włoska Rodzina miała właśnie ślubna sesję zdjęciową
... no to zamek ma wzięcie ... ... my też trafiliśmy na taką imprezkę ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Gdy my tam bylismy (przy Castello) bardzo duża włoska Rodzina miała właśnie ślubna sesję zdjęciową
Lednice napisał(a):Ale to może być jak w tym dowcipie z Napoleonem
Napoleon w pewnej zamkowej bibliotece chciał zwinąć z półki książkę z wysokiej półki, ale że był raczej niskiego wzrostu, to skakał i nie mógł jej dorwać.
Jeden z oficerów francuskich podał mu książkę z uwagą: jestem od Pana większy
A szef wypalił: tylko wyższy
kmichal napisał(a):
... zwróć uwagę, że zapewne panna młoda ma szpile no i odpowiedni fryz, a bidulek pan młody już czuprynka skąpa ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):
Też zwróciłam uwagę, że pan młody chyba już nie jest taki młody ... ,
a widoki z zamku ... superowe ...
Franz napisał(a):kmichal napisał(a):jest bardzo gorąco i parno, ale do zamku też za daleko nie jest, chociaż stromo i pod górkę ... ...
Same kłody pod nogi.
Pozdrawiam,
Wojtek
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... o tak, widoczki były niczego sobie ... ...
O...nawet się z Tobą zgodzę...
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):
Też zwróciłam uwagę, że pan młody chyba już nie jest taki młody ... ,
a widoki z zamku ... superowe ...
Matko Rysia Boska - ledwo mu się przerzedziła trochę łysinka...Bezlitośni jesteście!
POTWORY
dangol napisał(a):Widoczki z castello ....
Wywołałeś wspomnienia sprzed lat pawie dwudziestu, bo w Malcesine byliśmy (niestety, raz jedyny) w 1997. Spaliśmy na mini-campingu, z zamku był doskonały widok na nasz namiot
O ile castello zapamiętałam dość dobrze, do miasteczko o wiele słabiej (bardziej pamiętam lasagne w jakiejś nadbrzeżnej restauracyjce, niż zabytki), dlatego bardzo mnie cieszy Twoja relacja stad właśnie, chociaż i inne miejsca oglądam z przyjemnością.