Sara76 napisał(a)::lol: No, no - Malta? To się szykuje następna fajna relacja (mam nadzieję)
... relacja się szykuje, ale czy będzie fajna to już Wy ocenicie na koniec ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Idąc i podziwiając uroki miasteczka dotarliśmy w końcu do głównego placu Arco, na którym oprócz wspomnianej piekarni znajduje się Collegiata dell’Assunta di Arco ... ... do której nie omieszkaliśmy zajrzeć ... ...
Franz napisał(a):kmichal napisał(a):Idąc i podziwiając uroki miasteczka dotarliśmy w końcu do głównego placu Arco, na którym oprócz wspomnianej piekarni znajduje się Collegiata dell’Assunta di Arco ... ... do której nie omieszkaliśmy zajrzeć ... ...
Ładnie się ten zamek w górze prezentuje.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Kiedy i u mnie za oknem będzie tak zielono ...
... na Malcie w niektórych miejscach było teraz tak zielono ... ... ...
Pozdrawiam.
... dobij mnie ... dobij
kmichal napisał(a):... zresztą idzie odwilż to i u nas trochę zeszłorocznej zieleni się pokaże spod śniegu ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):... zresztą idzie odwilż to i u nas trochę zeszłorocznej zieleni się pokaże spod śniegu ... ...
Pozdrawiam.
Oby przyszła ,
ale na maltańską zieleń też z chęcią popatrzę ... z resztą jesteś nam wszystkim to winny ...
longtom napisał(a):kmichal napisał(a):... Malta też piękna,...
Póki co, w zeszłym tygodniu, pobiegałem sobie na naszej, poznańskiej.
pzdr