Lednice napisał(a):kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Z LECHA na KANARY lecisz czy co?!?!?!?
... dokładnie to na Maltę ... ...
Pozdrawiam ze Sliemy.
Fajne ferie
... ale na nartach, nawet tych wodnych nie pojeździmy ... ...
Pozdrawiam.
Lednice napisał(a):kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Z LECHA na KANARY lecisz czy co?!?!?!?
Pozdrawiam ze Sliemy.
Fajne ferie
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Z LECHA na KANARY lecisz czy co?!?!?!?
Pozdrawiam ze Sliemy.
"Rozliczymy" Cię po powrocie ...
... ... nie wiem czy warto wracać - pięknie tutaj, ale sztormowo i megaaaa wietrznie ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Z LECHA na KANARY lecisz czy co?!?!?!?
Pozdrawiam ze Sliemy.
"Rozliczymy" Cię po powrocie ...
... ... nie wiem czy warto wracać - pięknie tutaj, ale sztormowo i megaaaa wietrznie ... ...
Pozdrawiam.
Zdjeć dużo rób, cobyś miał się czym "rozliczać" ...
Lednice napisał(a):Malta raczej z nart wodnych nie słynie
A jak tam kuchnia
Preferujecie brytyjską czy króliki
mysza73 napisał(a):Zdjeć dużo rób, cobyś miał się czym "rozliczać" ...
Beata W. napisał(a):Dokładnie bo my tu śniegiem zasypani jak wrócisz chętnie o Malcie poczytamy no i pooglądamy oczywiście
kmichal napisał(a):
... my preferujemy tradycyjną, ale kolega kosztował dzisiaj królika i był zadowolony ... ...
dangol napisał(a):Krótki pobyt nad Gardą przed niemalże 20 laty wspominam bardzo miło, więc z wielką ochotą śledzę Waszą podróż . Obecny kierunek rozważam na być może w przyszłym roku, więc już nie mogę się doczekać tego, co pokażesz i opiszesz .
Miłego "maltowania"
Lednice napisał(a):No, króliki na Malcie to kuchnia tradycyjna
Tradycyjna kuchnia niekrólicza to fish and chips
Rzeczywiście Malta to kopia GB, tylko klimat lepszy
ajdadi napisał(a):...za to na "naszej" Malcie dzisiaj rano biało i mroźno...więc się zastanów nad tym powrotem...
maxredaktor napisał(a):Po tej wizycie w północnej Italii staraj się tylko nie naśladować Włochów na Malcie, tak jak w tym klasyku:
https://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0
Lednice napisał(a):Dobre