Lednice napisał(a):Dla mnie Kołobrzeg jest bardzo daleko
... no tak ... ... w sumie to pewnie do Kołobrzegu masz podobnie jak do Chorwacji ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Lednice napisał(a):Dla mnie Kołobrzeg jest bardzo daleko
... no tak ... ... w sumie to pewnie do Kołobrzegu masz podobnie jak do Chorwacji ... ...
piekara114 napisał(a):Wakacyjny dylemat Bałtyk czy Adriatyk jest poza mną, odległość i czas a warunki pogodowe mówią same za siebie.
Lednice napisał(a):To miałem właśnie na myśli
Mikeee napisał(a):kmichal napisał(a):Franz napisał(a):Wybrałem dla Ciebie dwie fotki ze Skalnych Twierdz:
... przy następnej wizycie nad Gardą muszę spróbować tam wejść ... ...
Pozdrawiam.
ja też
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Muszę tam wrócić, bom na Torre nie wlazła ... koniecznie ...
... co Wam ta wieża zrobiła, że tak ją potraktowaliście ... ... najpierw Paweł, potem Tony, a teraz jeszcze Ty ... ...
... widoki byłyby lepsze gdyby słoneczko poświeciło ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Mnie tam ona się nie wydała za wysoka chyba
Poza tym NADCIĄGAŁA totalna ulewa!!
... fakt, wysokością to ona nie grzeszy... ...
Pozdrawiam z L. Walesa Airport
Franz napisał(a):kmichal napisał(a):... pięknie, a czy S. Barbara jest punktem pośrednim w drodze na samą górę ? ... ...
Tak, tamtędy się idzie. Szczegóły w kolejnym sezonie Skalnych Twierdz.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Z LECHA na KANARY lecisz czy co?!?!?!?
... dokładnie to na Maltę ... ...
Pozdrawiam ze Sliemy.
"Rozliczymy" Cię po powrocie ...
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Z LECHA na KANARY lecisz czy co?!?!?!?
... dokładnie to na Maltę ... ...
Pozdrawiam ze Sliemy.