Lednice napisał(a):Podrzucę ci klimat z Gardy
... to jest klimat ... ... cycki Julii nie mają z nim szans ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Na pewno po relacji Myszy muszę zobaczyć Weronę, Pieve, Riva del garda
Nie pomiń wieczornej Werony, bo to całkiem inne miasto...
... a ja się na jednym z obowiązkowych punktów Werony częściowo zawiodłem ... ... ale o tym za kilka tygodni zapewne ... ...
Pozdrawiam.
Czyżby Arena i jej środek? Dobra... poczekam te kilka tygodni....
... nie, no to już przechodzi wszelkie pojęcie ... ... najpierw Tony wie gdzie pojedziemy na drugi dzień a teraz jeszcze Ty ... chyba przestanę pisać, bo najwyraźniej to nie ma sensu ... ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):... nie, no to już przechodzi wszelkie pojęcie ... ... najpierw Tony wie gdzie pojedziemy na drugi dzień a teraz jeszcze Ty ... chyba przestanę pisać, bo najwyraźniej to nie ma sensu ... ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Wiele osób zarzuca amfiteatrowi w Puli to współczesne wykorzystanie, a w Weronie jest podobnie, choć bilety na koncerty są w cenie ponad 100 euro i kilka negatywnych opinii na tym forum jest, ale ja jestem całkowicie za, ale o tym przy Weronie....
Pisz, pisz, my w tym roku też chwilę nad Gardą spędziliśmy i kilka miejsc tych samych widzieliśmy
tony montana napisał(a):kmichal napisał(a):... nie, no to już przechodzi wszelkie pojęcie ... ... najpierw Tony wie gdzie pojedziemy na drugi dzień a teraz jeszcze Ty ... chyba przestanę pisać, bo najwyraźniej to nie ma sensu ... ... ...
Pozdrawiam.
Oj nie hamletyzuj ;0
Nie trzeba być Sherlockiem ani Psem Baskerville'ów aby domyślić się, że skoro stacjonowaliście w Arco, to jednym z pierwszych celów będzie pobliska RIVA (no, ja w każdym razie tak zrobiłbym)
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... w sumie to nawet cycka sobie nie podotykałem ... ... .
...to normalnie SKANDAL...
ajdadi napisał(a):...ale zdjęcia wklejaj dalej....
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... umowa stoi ... ...
...myślę...
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... co za przyjemność dotykać cycek, który jest codziennie tysiące razy macany... ... .
...a ja sobie nie odmówiłem...
piotrf napisał(a):"Towar macany należy do macanta" - nie dotyczy Verony . . .
Ciekawe jakiego typu pamiątki oferował ten sklepik . . .
Pozdrawiam
Piotr
mysza73 napisał(a):Jakby to powiedziała Potter, zbaczamy z jedynie słusznego kierunku ,
więc o ciąg dalszy relacyji poproszę ...