Trzeba koniecznie
Jest gdzie połazić po górach, a wieczorem trzeba pójść na festyn bawarski i napić się piwa z litrowego kufla
maslinka napisał(a):Innsbruck bardzo mi się podobał. Tutaj trochę inne kadry - kilka moich zimowych i nocnych fotek.
maslinka napisał(a):Świetna relacja, zostaję tutaj
Lednice napisał(a):Trzeba koniecznie
Jest gdzie połazić po górach, a wieczorem trzeba pójść na festyn bawarski i napić się piwa z litrowego kufla
kmichal napisał(a):... stwierdziłem, że podążymy Waszymi śladami, żeby uniknąć winiety w "A" ... ...
kulka53 napisał(a):Mam nadzieję, że nie żałowałeś decyzji....
kulka53 napisał(a):Ładne PA , ładny Innsbruck... ale te alpejskie bawarsko-tyrolskie itp. klimaty jednak nas nie kręcą. Przejechać owszem można (a nawet trzeba czasem), ale żeby na dłużej to nie bardzo.
Pooglądać na fotkach też można, czemu nie
Może najwyżej kiedyś zrobimy 2-3 dniową objazdówkę po Dolomitach, to marzenie Małgosi
mysza73 napisał(a):Innsbruck fajny ,
mysza73 napisał(a):miałam go w planach podczas pobytu w Zillertalu, ale wybrałam górskie wędrówki .
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Przesyt kościołów po Rzymie jeszcze mi nie przeszedł ... ale dam radę ...
... uprzedzam, że sporo obiektów sakralnych będzie w tej relacji ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Przesyt kościołów po Rzymie jeszcze mi nie przeszedł ... ale dam radę ...
... uprzedzam, że sporo obiektów sakralnych będzie w tej relacji ... ...
Pozdrawiam.
Domyślam się, w końcu to Italia
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):
... będę musiał rozsądnie gospodarować foto zasobem kościelnym, żeby nikogo nie zrazić ... ...
Pozdrawiam.