Wspolczuje
Zimno jeszcze można JAKOŚ wytrzymać, ale zimno i ulewy to masakrycznie polaczene
A z mojej Sycylii Beti już dawno zdjęcia wyparowali
kmichal napisał(a):... w sumie to nie wiem czy mnie pocieszyłeś - właśnie wróciliśmy z Ostia Antica przemoczeni maksymalnie ... ...
momentami ściana deszczu ... ...
Mała aktualizacja: właśnie przechodzi burza ... ...
tony montana napisał(a):A z mojej Sycylii Beti już dawno zdjęcia wyparowali
tony montana napisał(a):Wspolczuje
Zimno jeszcze można JAKOŚ wytrzymać, ale zimno i ulewy to masakrycznie polaczene
marze_na napisał(a):Korespondentka nadawała z Rzymu, a wokół szalała ulewa.
kmichal napisał(a):...ale oni znają się tak na pogodzie jak nasi specjaliści ...
Ja teżBeata W. napisał(a):No to trafiliście na pogodę Ale i tak mam nadzieję, na relację
No to do roboty się bierzBeata W. napisał(a):Na Santo był cały przekrój pogody od wiosny do burzy z piorunami, wichury po piękne słonko i 19 stopni
Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś ze zdwojoną siłą pracowałaBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):No to do roboty się bierz
Aga, ja to najpierw Teneryfę muszę zmordować do końca
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś ze zdwojoną siłą pracowałaBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):No to do roboty się bierz
Aga, ja to najpierw Teneryfę muszę zmordować do końca
W sumie nic poza brakiem czasu, ale może chociaż coś zacznę to będą szanse na dokończenie
Ale nic nie obiecuję
Beata W. napisał(a):No to trafiliście na pogodę
Beata W. napisał(a):Ale i tak mam nadzieję, na relację
Beata W. napisał(a):Na Santo był cały przekrój pogody od wiosny do burzy z piorunami, wichury po piękne słonko i 19 stopni