E P I Z O D 6 - " N E R J A "
Nerja - Balcón de Europa
Wstęp: W tym miejscu kończymy nasz szósty zimowy dzień w Andaluzji ... ...
CDN... ( ... nastąpi za jakiś czas ... ... przed nami jeszcze 3 dni - Afryka, Kadyks i Malaga ... ... )
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Maroko? Really?
... tak jakoś wyszło i naszło nas na wycieczkę przez cieśninę ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Nie baliście się trochę?
tony montana napisał(a):Z Algeciras rozumiem czy z Tarify?
tony montana napisał(a):Jaki koszt i warto?
kmichal napisał(a):... koszt spory, dla całej rodziny chyba dokładnie 200 euro wyszło ( najmłodszy gratis ) ... ... ale jak sprawdzaliśmy to koszt samego promu był praktycznie ten sam ... ... w tej cenie był transport busem w obie strony do Tarify, opiekun w trasie oraz miejscowy przewodnik ... ... ale to co najważniejsze to wliczono również obiad w miejscowej "restauracyjce", który okazał się wielodaniową, obfitą ucztą ... ... czy się opłacało; hmmm ... ciężko powiedzieć - to jest jednak sporo kasy jak na jeden dzień ... ... można się pocieszyć, że w sezonie koszt takiej wycieczki jest jakieś 30-40% wyższy ... ... głównie chciałem poczuć tamtejszy klimat i wybadać teren pod kątem ewentualnych wakacji w Maroku ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Ale to biuro Z Gibu czy skąd? Daj pls namiar
tony montana napisał(a):Po mieście chodziliście sami czy z obstawą przewodnika cały czas?
Beata W. napisał(a):Mam nadzieję więc, że po powrocie z Rzymu coś jeszcze wrzucisz
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Mam nadzieję więc, że po powrocie z Rzymu coś jeszcze wrzucisz
... niestety nic więcej nie mam ... ... do samego miasta wjechaliśmy na koniec dnia i to tylko na spacer ... ... sympatycznie tam było, ale pogoda nie dopisała w ten dzień ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):No trudno, będę musiała kiedyś osobiście to sprawdzić
Beata W. napisał(a):A Wy już teraz w Rzymie czy w tą sobotę lecicie
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):No trudno, będę musiała kiedyś osobiście to sprawdzić
... ze zdjęć netowych wygląda to całkiem, całkiem ... ...Beata W. napisał(a):A Wy już teraz w Rzymie czy w tą sobotę lecicie
... wylot w piątek z Berlina oczywiście ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Na Twoich też, no pomijając pogodę tylko mało trochę
Beata W. napisał(a):No dla mnie ten Berlin za daleko i za drogo licząc dojazd + parking+ czas A szkoda bo dużo ciekawych lotów
Tak samo jak dla mnie...i jak zliczę te dodatki + tanie bilety to tanio przestaje być...Beata W. napisał(a):No dla mnie ten Berlin za daleko i za drogo licząc dojazd + parking+ czas A szkoda bo dużo ciekawych lotów
piekara114 napisał(a):Tak samo jak dla mnie...i jak zliczę te dodatki + tanie bilety to tanio przestaje być...