marze_na napisał(a):A może by tak pojechać wreszcie do tej Andaluzji ...
... jak najbardziej to świetny pomysł - polecam ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Albo ja nie widzę, albo już całkiem ślepa jestem...w jakim dokładnie terminie byłeś?
... druga połowa lutego ... ...
kmichal napisał(a):... było przyjemnie, sądzę że gdzieś w okolicach 16-18 stopni ... ... ale rano w drodze do Grenady termometr w samochodzie pokazał równe 0 stopni ... ...tony montana napisał(a):Ile stopni ciepła było wtedy w Grenadzie?
kmichal napisał(a):... ciężko to niestety przewidzieć, my akurat mieliśmy całkiem przyjemne temperatury i dużo słoneczka, ale to jednak środek zimy i wszystko jest możliwe ... ...Torac napisał(a):-Jakich się mogę spodziewać temperatur w terminie 9-19.02
tony montana napisał(a):Michał przypomnij mi proszę kiedy to dokładnie było i jakie mieliście temperatury w ciągu dnia i wieczorem?
Próbuje namówić Żonę na lutowa Andaluzji bowiem
piekara114 napisał(a):Tony, o to samo się wcześniej pytałam
ajdadi napisał(a):Z wielką przyjemnością se patrze na kolejne epizody w relacji...
marze_na napisał(a):Też zaglądam tu regularnie .
marze_na napisał(a):Pamiętasz ile kosztowało Cię wynajęcie samochodu i z jakiej firmy korzystałeś?
kmichal napisał(a):... za 9 dni z pełnym ubezpieczeniem płaciliśmy 200 euro, ale my musieliśmy mieć auto większe - dla 5 osób ... ... firmę jak najbardziej mogę polecić - ALL IN Car Hire ... ...
Pozdrawiam.
marze_na napisał(a):No to punkt dla Andaluzji