MarDomi napisał(a):Pokazałeś piękne miejsca, fajna relacja niedługo niektóre skonfrontuję
Dzięki.
Liczę na relację ... ... będziemy bardzo tęsknić za Grecją ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Zdecydowanie nie
Bardzo fajna relacja z atrakcyjnych wakacji
kulka53 napisał(a):ze świetnymi zdjęciami
kulka53 napisał(a):do tego napisana w znakomitym tempie
kulka53 napisał(a):uświadomiłeś mi, że Jońskie potratowaliśmy zbyt pobieżnie i koniecznie trzeba będzie się tym kiedyś zająć.
kulka53 napisał(a):I mam nadzieję, że nie po raz ostatni
kulka53 napisał(a):Na wspomnienia z poprzedniego roku pewnie Cię już nie namówię
agata26061 napisał(a):Oczywiście, że się nie rozczarowałam. Pięknie pokazujesz Grecję. Lefkada w planach może jeszcze nie za rok, ale za 2 lata pomyślimy o niej bardzo poważnie
Dzięki za relację i pozdrawiam
mszkudlarek36 napisał(a):Świetna relacja z ładnymi fotkami.
mszkudlarek36 napisał(a):Praktycznie te same miejsca odwiedzę w tym roku
mszkudlarek36 napisał(a):No i jeśli nie będziesz miał nic przeciwko na pewno będę miał jeszcze do Ciebie kilka pytań odnośnie tego wyjazdu, ale to już na priv żeby nie zaśmiecać Ci wątku
kmichal napisał(a):mszkudlarek36 napisał(a):Praktycznie te same miejsca odwiedzę w tym roku
... już zazdroszczę ... liczę na relację ... ...
kmichal napisał(a):... śmiało można tutaj pytać ... jeżeli będę mógł tylko pomóc to nie ma sprawy, a przy okazji info może się przydać innym planującym podobne klimaty wakacyjne ... ...
Pozdrawiam.
mszkudlarek36 napisał(a):Relacja będzie na 100 %, ale musisz poczekać tak do sierpnia
mszkudlarek36 napisał(a):Mógłbym poprosić o namiary na firmę, w której wynajmowałeś samochód na Kefalonii?
Czy dużo wcześniej rezerwowałeś auto? Ja chciałbym zarezerwować dopiero podczas pobytu tam, czy jest taka możliwość?
ajdadi napisał(a):Michał udało mi się nadrobić relację po krótkim wyjeżdzie....a tu już jej koniec
ajdadi napisał(a):W każdym razie relacja jak i fotki super....szkoda ,że to już koniec...
Gratuluję debiutu.....pozdrawiam
kmichal napisał(a):
... firma nazywa się Pama Travel ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ) i znajduje się po przeciwnej stronie portu w stosunku do przypływających promów z Lefkady ... pod wypożyczalnią są słynne fiskardzkie lody - drogie jak jasna chol...; ale mega przepyszne ... ...
... ja rezerwowałem kilka miesięcy przed, ale to była taka wstępna rezerwacja ... zależy w jakim terminie jedziesz - jak poza sezonem to sądzę, że rezerwacja jest zbędna, ale zawsze można wysłać e-maila i się dowiedzieć ... z tego co pamiętam jest czynna od godz. 9:00 ... ...
Pozdrawiam.