kmichal napisał(a):... "polowanie" o wschodzie mogę uznać za mega udane...zadowolony z powodzenia misji... ...
...BRAWO TY...
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):No to pięknie Zdradzę, Ci w tajemnicy, że też chodzi mi mocno po głowie chociaż miała być Italia.
... ... a ja mogę się przyznać, że ostatecznie Chorwacja wygrała właśnie z Italią ... ...Beata W. napisał(a):To już teraz możesz powiedzieć jaka miejscowość
... ogólny zarys planu mam już w głowie, ale miejscowość w której docelowo spędzimy wakacje jeszcze na 100% nie została wybrana ... ... będą to kolejne trochę kombinowane wakacje i noclegi będą w min. 3 miejscach ... ...
Pozdrawiam.
maxredaktor napisał(a):Nie możecie połączyć obu krajów? Tak byłoby prościej.
Właśnie rozważam taką kombinację.
piekara114 napisał(a):Coraz mocniej się utwierdzam w przekonaniu, że jeśli kiedyś Malta to po sezonie i auto na miejscu.
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Coraz mocniej się utwierdzam w przekonaniu, że jeśli kiedyś Malta to po sezonie i auto na miejscu.
... poza sezonem aż takich problemów z komunikacją nie ma, ale w samym szczycie trzeba się liczyć, że problemy mogą być ... ... trochę żałowaliśmy, że nie wzięliśmy tym razem samochodu, ale w końcu mieliśmy już wyrobione miejscowe karty na komunikację ... ...
marze_na napisał(a):Z kolei ja utwierdzam się w przekonaniu, że kiedyś Malta na pewno
marze_na napisał(a):Po sezonie i z kartą na komunikację
marze_na napisał(a):Po tylu relacjach z Malty powinni Ci Michał dać tytuł honorowego ambasadora