Beata W. napisał(a):Ja też się pod tym podpisuję
... ja ze swojej strony mogę tylko polecić Maltę na wakacje - plaż może ogrom nie ma, ale zdecydowanie jest co robić, a pogoda gwarantowana ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Kolorek wody bardzo fajny
... o tak kolor rewelacyjny, temp. wody wręcz idealna, było gorąco, ale powiewał wiaterek ... ...
Pozdrawiam.
piotrf napisał(a):Michale , i kolor , i temperatura wody , i wiaterek , i okoliczności jakie na Twoich zdjęciach widzę - wszystko mi pasuje teraz
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Gratuluję wyboru - jeśłi na zachód od Gibu - będzie Pan zadowolony
... co prawda nie na zachód, ale sądzę że będziemy zadowoleni ... ... noclegi w Torremolinos ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Ale zdajesz sobie sprawę, że tam może być jak w Bułgarii....blokowiska hotelowe etc....
Tłumów nie będzie, bo to nie sezon, ale mam wrażenie że Ty i ja lubimy insze klimaty
ajdadi napisał(a):Ciężko za Tobą ostatnio w relacji nadążyć...ale daję radę i jestem w miarę na bieżąco...Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):
... ok, trochę zwolnimy ...
W żadnym wypadku... wolę gonić...niż być goniony...
Nefer napisał(a):Melduję, że relację z Gozo (to dla mnie terra incognita) też śledzę - plażę obejrzałem, ale bardziej mi zainteresowało centrum miasteczka i ładnie prezentujący się kościół.
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):... ten wyjazd, a co za tym idzie ta relacja ograniczy się bardziej do wypoczynku niż aktywnego zwiedzania - jeżeli wolisz bardziej poznać to co związane z maltańską kulturą,
historią itd. to zapraszam również do moich dwóch poprzednich relacji z Malty ... ...