ajdadi napisał(a):Idziesz jak burza... już jesteśmy na Malcie...ale się nie dziwię...jeszcze chwila i będziesz się witać z Espanią...
Na który region padło? Bo chyba do mnie nie doleciało...
ajdadi napisał(a):Idziesz jak burza... już jesteśmy na Malcie...ale się nie dziwię...jeszcze chwila i będziesz się witać z Espanią...
tony montana napisał(a):Gozo again?
tony montana napisał(a):Szkoda, że Azure Window padło już za równo dwa miesiące będzie rok
tony montana napisał(a):Na który region padło? Bo chyba do mnie nie doleciało...
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Na który region padło? Bo chyba do mnie nie doleciało...
... ostatnio to raczej ciężko żeby do Ciebie doleciało, bo latasz chyba na innych wysokościach niż cro.pl ... ... padło na krainę na południu, na literę "A" - już tam penetrowałeś okolicę ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Kolorek wody bardzo fajny
... o tak kolor rewelacyjny, temp. wody wręcz idealna, było gorąco, ale powiewał wiaterek ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Jak temperatura wody ok to mogła bym się teraz pokapać. Bo mrozek daje znać