mysza73 napisał(a):Ja bym jeszcze palmę mogła mieć ... i sosnę pinię
Beata W. napisał(a):duże agawy i polankę lawendową
... to już się nam zrobił ogród botaniczny ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Bardzo fajne miejsce, ale te 11 e No ale cóż trzeba będzie to przemyśleć, w sumie bardzo lubię ogrody botaniczne, a jeszcze takie tropikalne
... fakt - drogo, ale jakbyśmy wybrali Vittoriale to podobne pieniążki byśmy wydali ( w zależności od zakresu ) ... ... czasami trzeba odpocząć od zabytków i zagubić się w takim miejscu ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja bym jeszcze palmę mogła mieć ... i sosnę pinięBeata W. napisał(a):duże agawy i polankę lawendową
... to już się nam zrobił ogród botaniczny ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Ja bym mogła nawet z tydzień w takim miejscu spędzić.
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):tylko klimat musimy zmienić
... zawsze można "parę groszy" przeznaczyć na zimowe zadaszenie ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Nawet mam taki plan tylko to parę groszy to całkiem sporo wychodzi, ale marzenia trzeba mieć bo się czasem spełniają
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Nawet mam taki plan tylko to parę groszy to całkiem sporo wychodzi, ale marzenia trzeba mieć bo się czasem spełniają
... ... na dobry początek proponuję odwiedzenie jakiegoś pięknego ogrodu ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):To na mnie źle działa bo zaraz kombinuję co tu siebie pozmieniać
Beata W. napisał(a):Właśnie wyszło słonko więc idę popracować
piekara114 napisał(a):A u mnie już leje
piekara114 napisał(a):kmichal ciesz się, że chociaż masz ten miniogródek...
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):A u mnie już leje
... u nas tylko ciemno, ale pewnie też niedługo zacznie ... ...piekara114 napisał(a):kmichal ciesz się, że chociaż masz ten miniogródek...
... długo już się nim nie nacieszę, bo w planach jest postawienie tam jakiegoś "drewnihttp://www.cro.pl/posting.php?mode=quote&f=24&p=1712014#aka" na rowery i takie tam - czyli z ogródka zrobi się co najwyżej grillownik ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):duże agawy
Franz napisał(a):Beata W. napisał(a):duże agawy
Proponuję agawę koci ogon, którą na swój użytek nazywam sobie łabądkiem.
Pozdrawiam,
Wojtek
Beata W. napisał(a):Moje parę metrów ogródka zajmuje większość mojego wolnego czasu
Franz napisał(a):Proponuję agawę koci ogon, którą na swój użytek nazywam sobie łabądkiem.
Beata W. napisał(a):Super by mi się w ogródku prezentowała, a sąsiedzi by padli z zachwytu