Re: Tropikalna Garda 2015 - fotorelacja.
walp napisał(a):Nie zapominajmy, że Wenecja jest poważnie zagrożona i jeśli nie wypali projekt MOSE, to kto wie, czy następne pokolenie cromaniaców będzie mogło pisać relacje z tego miejsca. Oby pisali...
... trzeba mieć nadzieję, że wszystko zakończy się powodzeniem, nie wyobrażam sobie "czarnego" scenariusza ...
...
Beata W. napisał(a):teraz po Twoich fotkach z wysokości jestem tego pewna
... cieszę się ...
... dla mnie osobiście było to najpiękniejsze miejsce w trakcie naszego spaceru ...
...
ajdadi napisał(a):Fajnie było znów być w Wenecji
... fajnie, że cały czas jesteś ...
...
Franz napisał(a):Nie dość że granda, to jeszcze kanał...
Sara76 napisał(a):Ale jaki piękny ten kanał robiący grandę...
... zgadzam się z Wami ...
...
Beata W. napisał(a):Na pewno skorzystam z parkingu na którym byliście
... tylko pamiętajcie żeby w drodze powrotnej najpierw się "zapakować" do auta, a dopiero później iść zapłacić za postój - jest chyba tylko 10 min. po uiszczeniu opłaty na wyjazd z parkingu ...
...
kulka53 napisał(a):ale to Twoja bardzo mocno zachęciła mnie by jednak kiedyś do tego miasta się wybrać.
... bardzo mnie to cieszy, tylko chyba w trochę innym terminie ...
...
kulka53 napisał(a):można po prostu przyjechać, zostawić auto na niedrogim parkingu i zobaczyć to co najważniejsze po prostu sobie spacerując.
... długo zastanawialiśmy się czy nie skorzystać z transportu wodnego, ale koszty, również potworny ścisk na nich itd. itp. i ostatecznie stwierdziliśmy, że pospacerujemy sobie po Wenecji i obejrzymy to co najbardziej podstawowe ...
...
kulka53 napisał(a):Bardzo mi się podobała Twoja Wenecja
... cieszę się, dzięki ...
...
Pozdrawiam.