Piękne to jest ...
kmichal napisał(a):walp napisał(a):To Marangona - jedyny z pięciu, który przetrwał zawalenie się dzwonnicy w 1902 roku.
... ale, że jak - nadal wisiał ... ...
walp napisał(a):Mam wrażenie, że samowyzwalacz się Tobie zapętlił.
A w kilku miejscach, to miał być chyba mały konkurs pt. "znajdź 10 szczegółów, którymi różnią się te dwa obrazki.
mysza73 napisał(a):Piękne to jest ...
walp napisał(a): to miał być chyba mały konkurs
walp napisał(a):No aż takiego cudu świadkowie upadku dzwonnicy nie odnotowali
walp napisał(a):Czy wiesz, w jakich okolicznościach zawaliła się Campanile di San Marco?
marze_na napisał(a):Miałam pisać o tym samym, ale w zasadzie pięknej Wenecji nigdy dość .
kmichal napisał(a):walp napisał(a): to miał być chyba mały konkurs
... też zauważyłem, ale stwierdziłem, że nikt aż tak szczegółowo relacji nie przegląda, więc nie usunąłem - a teraz muszę to zrobić ... ...
kmichal napisał(a):walp napisał(a):Czy wiesz, w jakich okolicznościach zawaliła się Campanile di San Marco?
... aż tak szczegółowo w to się nie zagłębiałem - to w jakich ? ... ...
walp napisał(a):Można się zdziwić, prawda
walp napisał(a):To może wieczorem napiszę, bo zaraz przechodzę na smartfona, (trochę więcej znaków trzeba klepnąć), a ja sobie średnio radzę z nowymi technologiami
maxredaktor napisał(a):Na wieżę kościoła San Giorgio Maggiore można również wejść, a raczej wjechać windą (ok. 6 euro) i masz tam cudny widok prosto na plac św. Marka.
kmichal napisał(a):maxredaktor napisał(a):Tak oglądam sobie twoje zdjęcia z Wenecji, patrzę na Serenissimą, i gęba nie przestaje mi się uśmiechać
... a co jakieś wspomnienia wracają ... ...
Pozdrawiam.
maxredaktor napisał(a):Wracają, wracają. Za każdym razem jak jedziemy do Włoch, to Wenecja jest punktem obowiązkowym. Mam nadzieję, że w tym roku będzie tak samo.