kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):Ale co zrobiłeś, to Twoje , dzięki czemu mamy pogląd na niezłe wnętrze
... jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w kwestii fotek wewnątrz katedry ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):W Trydencie chciałem też Katedrę zobaczyć po drodze w Dolomity, ale zabłądziłem, nawigacja mi wysiadła, paliwa brakowało, wkurzyłem się i wyjechałem z miasta
kulka53 napisał(a):No proszę jak ładnie... może warto byłoby się kiedyś zatrzymać zamiast tylko przemykać autostradą
Mikeee napisał(a):naprawdę urocze to Duomo.
Zazwyczej przed Trento zjeżdżam z autostrady, ale widzę że warto tam zajrzeć choć na chwilę
no i te góry w tle - podoba mi się
pozdrawiam,
Michał
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):naprawdę urocze to Duomo.
Zazwyczej przed Trento zjeżdżam z autostrady, ale widzę że warto tam zajrzeć choć na chwilę
no i te góry w tle - podoba mi się
pozdrawiam,
Michał
... jeżeli przejeżdża się obok to naprawdę warto tam wpaść na "chwilkę" ... ... z góry widoki na Trento też się pojawią ... ...
Pozdrawiam.
Mikeee napisał(a):no to ja cierpliwie czekam
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):no to ja cierpliwie czekam
... tylko, że widoki z góry będą w trakcie naszej drugiej wizyty w Trento ... ... czyli jak dobrze pójdzie na przełomie maja i czerwca ... ...
Wolę uprzedzić bo możesz stracić cierpliwość ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):no to ja cierpliwie czekam
... tylko, że widoki z góry będą w trakcie naszej drugiej wizyty w Trento ... ... czyli jak dobrze pójdzie na przełomie maja i czerwca ... ...
Wolę uprzedzić bo możesz stracić cierpliwość ... ...
Pozdrawiam.