krispinus napisał(a):A może tak:
troche-na-wyspie-troche-na-ladzie-2012-t40272.html?hilit=troch%C4%99%20na%20wyspie
Mnie to przekonuje.
piagu napisał(a):Nie chcę wychodzić na jakiegoś znawcę ponieważ w CRO byłem tylko cztery razy w tym pierwszy raz (nie zapomniany) na wyspie Dugi Otok później na wybrzeżu koło Trogiru i Makarskiej i w ubiegłym roku na Śolcie miejscowość Maslinica. Jeśli chodzi o wydatki zdecydowanie wydałem więcej na wybrzeżu wszelkie wycieczki , wyjazdy zwiedzanie itp. swoje kosztuje. Ale jeśli chodzi o wypoczynek to wyspy ( ale małe) są dla mnie nie przeniknioną oazą spokoju te kameralne Konoby , dzikie plaże bez turystów tylko nasze fakt bez piasku czy „pospółki „ ale ciche no i to morze przejrzyste nie odgadnione i ta fauna morska i nad morska. Ale to tylko moje subiektywne zdanie żona i dzieci bardziej lubią jazgot i harmider .
W tym roku po raz drugi Śolta po raz pierwszy bez dzieci ( dorosły) myślę że żona zrozumie dlaczego wyspy są lepsze. A że piwo droższe o 2 KUNY to nadrobi to nie zapomniany nastrój i urok nocnych kąpieli w Jardanie na prawie własnych plażach.
Pozdrawiam wszystkich wyspiarzy . Wyjazd 14-07-2013 na 14 dni ze znajomymi i bez dzieci to będzie luz?
kris74 napisał(a):Hej jestem tu nowy i początkującym Cro-maniakiem i jeszcze nie zdążyłem przejrzeć wszystkiego
Byłbym wdzięczny gdyby Cro znawcy polecili mi jakiś region na wakacje w Chorwacji. W zeszłym roku byłem w Makarskiej, Kilka razy (dokładnie 3) byłem w Dubrowniku. Nie wiem czy wybrać się znów do Makarskiej czy lepiej na wyspy?
Potrzeba mi ciepłego morza, fajnych widoków i możliwości odrobiny pozwiedzania. Na pewno nie miejsce totalnie odludne, lubie wyjść na piwko, do knajpy wieczorem.
kris74 napisał(a):Hej jestem tu nowy i początkującym Cro-maniakiem i jeszcze nie zdążyłem przejrzeć wszystkiego
Byłbym wdzięczny gdyby Cro znawcy polecili mi jakiś region na wakacje w Chorwacji. W zeszłym roku byłem w Makarskiej, Kilka razy (dokładnie 3) byłem w Dubrowniku. Nie wiem czy wybrać się znów do Makarskiej czy lepiej na wyspy?
Potrzeba mi ciepłego morza, fajnych widoków i możliwości odrobiny pozwiedzania. Na pewno nie miejsce totalnie odludne, lubie wyjść na piwko, do knajpy wieczorem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne