mercpan napisał(a):Będziemy w lipcu w okolicy Splitu z dziecmi 3,7lat i padł pomysł wycieczki jednodniowej na wyspę VIS promem z Splitu, pytanie czy jak zostawimy samochód w Splicie to spokojnie można coś zobaczyć?Jak jest z komunikacją na wyspie po przypłynięciu promu? Interesuje nas praktycznie plażowanie(najlepiej plaże z lazurami dostępne dla dzieci ) i może być jeszcze krótkie zwiedzanie.
rosman napisał(a):Drodzy Cromaniacy, mam pytanie czy ktoś z was był na wyspie VIS w drugiej połowie sierpnia. My w tym roku planujemy wczasy od 10 sierpnia na dwa tygodnie. Chciałabym się dowiedzieć jaką mieliście pogodę? Koleżanki z pracy mnie nastraszyły, że na wyspach częściej pada podczas gdy na lądzie może być upał.
mercpan napisał(a):Będziemy w lipcu w okolicy Splitu z dziecmi 3,7lat i padł pomysł wycieczki jednodniowej na wyspę VIS promem z Splitu, pytanie czy jak zostawimy samochód w Splicie to spokojnie można coś zobaczyć?Jak jest z komunikacją na wyspie po przypłynięciu promu? Interesuje nas praktycznie plażowanie(najlepiej plaże z lazurami dostępne dla dzieci ) i może być jeszcze krótkie zwiedzanie.
ARTI napisał(a):witam mam pytanie czy ktos był na wyspie vis jakas relacja z dojazdem kwaterami jakies namiary pozdawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne