Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Vir

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Małgosiczka
Turysta
Wyspa Vir

Nieprzeczytany postnapisał(a) Małgosiczka » 30.06.2009 22:45

Co tu więcej dodawać...
Odechciało się jechać!
A miało być tak pięknie...
Stoję pod ścianą, czytam od dwóch dni info na forum i boję się aż klikać bo zaraz kogoś zgasicie...
Forum jest po to aby wymienić doświadczenia i (tak myślałam) aby z lekka kogoś wspomóc w potrzebie a tu ZONK!
Mąż ma urolop od 13.07 2 tyg. i nic nie mogę znależć ( sprawdzałam na linkach), nie ukrywam, że cena też wchodzi w grę (2+1), pól. lub środ. CRO.
rafiKRK
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafiKRK » 30.06.2009 23:55

E tam !
Każdy też patrzy pod nick ! Jesteś od niedawna na forum tak jak prawie i ja :D

Więc bez obaw pytaj, pytaj, pytaj ? :wink:

NIE TACY CRO. MANIACY STRASZNI JAK NA FORUM TO WYGLĄDA ! :D

A I MILUTKO ŻE DOŁĄCZYŁAŚ DO NAS !
rafiKRK
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafiKRK » 01.07.2009 00:56

Małgosiczka napisał(a):Co tu więcej dodawać...

Mąż ma urolop od 13.07 2 tyg. i nic nie mogę znależć ( sprawdzałam na linkach), nie ukrywam, że cena też wchodzi w grę (2+1), pól. lub środ. CRO.

A jeśli chodzi o pól. lub środ. CRO. to polecam link :
forum/viewtopic.php?t=23952&highlight=

A i pytanie w poście zadane przez zemnie !

I na prawdę warto pojechać w ciemno ! Na 100% znajdziecie coś fajnego !J

Chciałem Ci dać linka którego kiedyś znalazłem od jednego z naszych forumowiczów który był z dzieciakami w miejscu dla DZIDZIUSIÓW w prost rewelacyjnym ! Takim bez REKINÓW ! to żart oczywiście ! ale go kurcze znaleść nie mogę .
piotr62
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr62 » 02.07.2009 15:16

Skoro pytasz o Vir to 3 lata temu byłem tutaj:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

może nie super tanio ale bez niespodzianek, morze 15m od bramy, apartamenty były wtedy w bazie Inerhome.

P.
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 03.07.2009 09:19

Moja przygoda z Virem (pierwszy wyjazd do Chorwacji)wyglądała tak, że po 15 godzinach jazdy jak zobaczyłem morze, plaże i całe otoczenie na wyspie to się załamałem. Przyjechałem do wymarzonej Chorwacji, a tu taka kicha. Całe towarzystwo (3 rodziny) jednogłośnie podjęło decyzje, że nie zostajemy tam ani minuty dłużej. Pojechaliśmy na Pag i zostaliśmy w Novaliji na Kampie Strasko. Wówczas w porównaniu do Viru Pag wydawał mi sie rajem. Dlatego jeżeli tylko możecie to zmieńcie miejsce pobytu na inne. Jeśli jedziecie w ciemno to możecie pojechać na Vir, a potem dla porównania zobaczyć kilka innych miejsc.
Pozdrav
m_cowboy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) m_cowboy » 03.07.2009 10:00

Napisz coś więcej na temat tego, czego szukasz: kamp czy kwatera, wyspa czy ląd, co Cie interesuje raczej plaża i słońce czy chcesz dużo pozwiedzać, jakie duże masz dziecko? plaża piasek czy kamienista.
Wg m,nie jeśli chodzi o północ kraju to jechałbym raczej na wyspę - na lądzie niewiele jest a wyspy są b. ładne.
To co nazywasz środkową Hr to chyba Północna i Środkowa Dalmacja - tu na lądzie jest dużo do zwiedzania, na wyspach w sumie też, choć osobiście wybrałbym tu ląd.
Ceny na lądzie przeważnie są niższe niż te na wyspach.
Dość drogim regionem jest Istria i wyspy Kvarneru.
Plaże piaszczystą masz na wyspie Rab.
Piękne żwirowe plaże na Pagu
No to tak w telegraficznym skrócie - napisz bardziej konkretnie jakie masz oczekiwania
Pozdrawiam
marcin35
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin35 » 03.07.2009 19:28

Nie wiem co tak NIKTÓRYCH oddstrasza od Viru bylem,,widzialem,odpoczołem!!Fakt wyspa mała ,jakich wiele ale za to z mostem no i blisko pięknego Zadaru.Fakt drugi, maiłem fajną miejscówke i w zasadzi nic mi tam aż tak bardzo nie przeszkadzało i niczego nie brakowało.Wiadomo ,ze to nie Dubrownik czy zatłoczona Makarska ,czy cóś ,ale może być naprawde super chodzi JEDYNIE o nastawienie się na te wakacje na Wirze.Powodzenia i nie daj się wkręcić w jakieś durne opisy TYLKO poprostu jedż!!!!!!
09Za
Podróżnik
Vir

Nieprzeczytany postnapisał(a) 09Za » 04.07.2009 07:50

Też tam byłem, nie wiem, co się aż tak ludziom nie podoba. Chyba zależy co kto szuka. My bylismy zadowoleni z pobytu na wyspie Vir. Tak jak kolega pisał, do Zadaru blisko, są plaże ogólne, można znależć sobie też jakąś spokojną zatoczkę, jak ktoś nie lubi tłoku. W tym roku nie, ale w następnym też pojedziemy na Vir. Pozdrowienia.
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 04.07.2009 10:24

Małgosia można wiedzieć czemu odechciało Ci się jechać? :roll:
Ja też jestem nowa na forum i jak na razie wszyscy mi pomagają i służą radą za co wielkie dzięki! :D
MEGGI
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MEGGI » 26.11.2013 19:03

a czy był może ktoś na wyspie Vir zatoka Sapavac apartamenty Pavic?
chcemy tam jechać w przyszłym roku,
zdjęcia bardzo zachęcają.
justyska.k1
Podróżnik
Poszukuje apartamnet wyspa Vir

Nieprzeczytany postnapisał(a) justyska.k1 » 20.07.2016 15:38

mnie interesuje apartament 3 osoby (2 dorosłe i dziecko 11 lat) Wsypa Vir termin 13.08-22.08. ktoś coś? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wysoki1971
Autostopowicz
kwatera Vir

Nieprzeczytany postnapisał(a) wysoki1971 » 29.07.2016 09:34

Witam wszystkich serdecznie.Poszukuje kwatery pewnej i sprawdzonej na wyspie Vir w terminie od 06.08 do 16.08 dla rodziny 4-osobowej.
emperempe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) emperempe » 20.06.2021 23:10

Cześć,

Trochę odgrzebuję temat ale chyba bez sensu zakładać nowy.

Ma ktoś z Was do polecenia apartament z basenem a w zasadzie dwa na wyspie VIR?

Nie wiem czy ilość osób ma znaczenie ale konfiguracja: 4 osoby dorosłe, 3 dzieciaków.

Mam tez dodatkowe pytanie za 100 punktów :)
Może ktoś akurat jest w pobliżu lub zna jakiś namiar na apartament Villa Bia Apartman, znalazłem go tylko i wyłącznie na google maps.

Dzięki za jakiekolwiek informacje.
Załączniki:
virrrr.png
Villa Bia Apartman
Zbigniew74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbigniew74 » 20.06.2021 23:18

emperempe napisał(a):Cześć,

Trochę odgrzebuję temat ale chyba bez sensu zakładać nowy.

Ma ktoś z Was do polecenia apartament z basenem a w zasadzie dwa na wyspie VIR?

Nie wiem czy ilość osób ma znaczenie ale konfiguracja: 4 osoby dorosłe, 3 dzieciaków.

Mam tez dodatkowe pytanie za 100 punktów :)
Może ktoś akurat jest w pobliżu lub zna jakiś namiar na apartament Villa Bia Apartman, znalazłem go tylko i wyłącznie na google maps.

Dzięki za jakiekolwiek informacje.

Czemu akurat Vir, nie dziwi Cię ilość wpisów na przestrzeni lat?
emperempe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) emperempe » 20.06.2021 23:24

Wiesz co chcieliśmy pojechać na wyspę i nie jechać już "dalej" niż Vir. Dodatkowo chcemy być gdzieś na uboczu a nie w jakiejś dużej miejscowości.

Polecasz coś w okolicy tj. +-100 km?

Nie musi być Vir, tak jak piszę chcieliśmy pojechać po prostu na jakąś wyspę :)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje