marofaz napisał(a):Witam wszystkich
Czy ktoś z forumowiczów może podpowiedzieć apartament dla 2+1 na wyspie RAP w Lopar, Palit lub Kampor. Które z tych dzielnic byście polecili. Nie byłem jeszcze w CRO a ta lokalizacja wynika, że tam są piaszczyste plaże.
Podaję e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer napisał(a):marofaz napisał(a):Witam wszystkich
Czy ktoś z forumowiczów może podpowiedzieć apartament dla 2+1 na wyspie RAP w Lopar, Palit lub Kampor. Które z tych dzielnic byście polecili. Nie byłem jeszcze w CRO a ta lokalizacja wynika, że tam są piaszczyste plaże.
Podaję e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam.
Nie ma wyspy RAP
Majkelll napisał(a):Witam, wybieramy się z rodziną na Lopar w dniach 12-22 lipca lecz niestety nocleg na który mieliśmy namiary nie wypalił.
Czy znacie jakieś apartamenty 2+2 i dziecko, albo chociaż pokoje. Trochę "cykamy się" jechać w ciemno. Ewentualnie jakieś inne fajne miejscówki z piaszczystą plażą. Pozdrawiam
Koenig napisał(a):Ja szukając już w styczniu w Lopar nic nie znalazłem, a pytałem prawie w każdym domu (z reklam lub wręcz ze StreetView). Albo brak miejsc, albo ceny z kosmosu, albo brak odpowiedzi. Nie twierdzę, że się nie da, ale w ciemno w sezonie na wyspę? I jeszcze z dziećmi... Ja bym się nie odważył. Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę ewentualną (ale bardzo prawdopodobną) kolejkę na prom.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje