Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyspa RAB

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Michał Magiera
Autostopowicz
wyspa RAB

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michał Magiera » 20.11.2006 21:36

Czy ktoś był na wyspie RAB?Mam dwa pytania ile kosztuje trajekt i gdzie tam są fajne campingi albo apartamenty-i za ile? :D
woj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) woj » 21.11.2006 19:53

toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 21.11.2006 20:32

Pobyt na Rabie masz opisany na mojej stronie
www.mojachorwacja.boo.pl
2005 - Kampor
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 22.11.2006 17:52

http://www.tzg-rab.hr/ger/apartmani/san ... y&g=banjol
tu byłam..sprawdzone..czysciutko i milutko...połozenie wspaniałe..mielismy apartament 4 osobowy.dwie sypialnie ,kazda z łazienka,piekny taras,klima.(60 EUR) za apartament..polecam
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 27.11.2006 21:00

Byłam na Rabie w 2004 roku, a konkretnie w miejscowości Lopar. Miejsca rezerwowałam przez internet www.dmmedia.com . Po wejściu na stronę wybierasz miejscowość, która Cię interesuje i wybierasz. Możliwości jest wiele. Polecam.
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 29.11.2006 18:54

Jeśli chodzi o przeprawę promową na wyspę Rab to najtaniej przeprawiać się z miejscowości Jablanac do miejsc. Misnjak. Informacje na temat rozkładu oraz ceny za prom znajdziesz na stronie

www.rapskaplovidba.hr

Przeprawiałam sie niestety w sobotę, kolejka aut sięgała aż do samego szczytu wzniesienia, czyli do Jadranki ( Ci co byli - wiedzą o czym mówię), ale chorwaci stanęli na wysokości zadania i zwiększyli częstotliwośc kursowania promów. Jeden prom zabiera ok. 30 samochodów. Mimo tak ogromnej ilości aut, czekaliśmy na przeprawę tylko 3 godziny.
Chcę jeszcze dodać, że w Jablanac byliśmy około 10 rano.
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 01.12.2006 09:33

Zjeżdżaliśmy z jardanki ok. 17 w sobotę 22-07. Czekaliśmy ok. 1 h.
Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 01.02.2007 13:54

:lol: Witam. Na Rabie najładniejszy Kamp jest w Banjol. Nazywa się chyba Punta. Tylko nie rozbijajcie się na ogólnym placu, a od wjazdu jedźcie uliczką w prawo do końca. Dojedziecie do zalesionego pagórka. Tam szukajcie miejsca w cieniu z pięknym widokiem na morze. Na Kempie jest b.dobrze zaopatrzony market, pizzeria , kilka knajpek. Ceny niższe niż w Rabie. Pozdrav.

Powrót do Kempingi