Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyspa Pag

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasper
Globtroter
wyspa Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 11.03.2005 23:41

Czy znajde jakies prywatne, przydomowe kempingi ok. 10 km od Novalji w kierunku Lun - tak do 100 m od morza.
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 12.03.2005 10:45

Znajdziesz
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 17.03.2005 11:14

A mnie znajoma chorwatka napisala,ze przydomowe kempingi sa w chorwacji nielegalne-dlategopytam, bo na forum pisza o malych , prywatnych kempingach.
Gosi@
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosi@ » 23.06.2005 10:36

Witam :)
Wybieram się na początku lipca po raz pierwszy do CRO. Zaintrygowała mnie wyspa Pag, ciekawie o niej piszecie. W związku z tym mam pytanie:

Czy ktoś posiada namiary na przydomowe kempingi na tej wyspie?

Nie lubię tłoku na kempingach a na tych przydomowych można chyba liczyć na większą kameralność?

pozdrawiam
Gośka
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 19.08.2005 11:30

DO Gosi
Na pewno wróciłaś już z Chorwacji. Czy byłaś na wyspie Pag i czy są tam przydomowe campingi. Chciałabym wybrać się tam w przyszłym roku.Jest fajny cichy camping www.camp-skovrdara.com/ ale nie ma lodówek
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 19.08.2005 15:21

Do dagarts: Przed kempingiem Skovrdara jest kemping Drazica, chyba nawet mniej zatłoczony z 3 zatoczkami, w tym jedna piaszczysta. Mają tam też knobę. Jest też strona internetowa tego kempingu - www.autocampdrazica.com
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 19.08.2005 18:53

Kasper, czy możesz powiedzieć coś więcej o tym campie, czy są lodówki, ciepła woda, jak daleko do sklepu itp.....
Kasper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasper » 20.08.2005 15:48

O kempingu nic więcej ci nie powiem bo my byliśmy w domu przed kempingiem. Do sklepu jest daleko bo 10 km do Novalji ale pieczywo można codziennie dostać w knobie jak się zamówi. Niedaleko jest też miejscowość Potocnica, ale nie wiem jak tam ze sklepami bo nie byliśmy.
Gosi@
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosi@ » 23.08.2005 07:04

dagarts na Pagu w końcu nie byłam... obrałam dalszy cel czyli okolice Dubrownika :wink:
NTB pod koniec pobytu w CRO pojechaliśmy w okolice Pagu ale przeraziły mnie campy w Vir i Nin.. więc na Pag już nie pojechaliśmy bojąc się dokładnie tego samego - przepełnione campy z całą masą niemców :?

Za to na 100% w przyszłym roku znów wyruszymy w okolice Dubrownika :D

pozdrawiam
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 22.05.2009 08:18

Odświeżam temat! :D
Czy ktoś z Forumowiczów był na kemingu Skovrdara w ostatnim czasie?Pytań jest kilka: Czy cennik na stronie jest aktualny (bo bardzo zachęca do odwiedzin tego miejsca :lol: ), czy nie ma problemu z ustawieniem przyczepy 9na zdjęciach stoją wyłacznei kampery), jak wyglądają sanitariaty i jakie są plaże w pobliżu?

Pojawił się pomysł odwiedzenia także i wyspy Pag w czasie tegorocznego urlopu w HR - a kemping wydaje się ciekawy i tani!
robi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robi » 22.05.2009 08:54

Cześ ally - masz do mnie szczęście w tym roku
Na Pagu byłem rok temu
forum/viewtopic.php?t=21050&highlight=
tu masz relację - jeżeli link nie będzie działał to poszukaj drażica pag trafisz na nią.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 22.05.2009 09:21

:lol: faktycznie, a relację przed chwilką znalazłam! Zaraz tam odpiszę.

Powrót do Kempingi