dorota19 napisał(a):Tymonka... Ani mąż nie ma nic do gadania Zmęczenie materiału podziałało na mnie , bo to ja miałam największe obawy
Oj miała, miała Ja już zaczęłam mieć obawy czy to dobry wybór
Tymona napisał(a)::lol: Dorota ubawiłam się mocno No to życzę Wam udanych wakacji, i czekam na Waszą opowieść o wyspie Pag
Aniu ale fajny kocur
pozdrawiam Was serdecznie
Magda
anjas napisał(a): Magda obawy zaczęły mnie dręczyć, czy dobry wybór
Mam nadzieję, że tak.... Wstępnie zarezerwowaliśmy na 6 dni, a później dalej, na południe. No chyba, że się spodoba to zostaniemy....
Relacja będzie, bo obiecana i w tym celu od Doroty dostałam pamietnik, by spisywać przygody.
A kocur to kotka o wdzięcznym imieniu Kasia.
Również Ciebie serdecznie pozdrawiam
Ania
dorota19 napisał(a):dorota19 napisał(a):Mam prośbę... czy ma ktoś zdjęcia z tego campingu???
Ponawiam pytanie, bo mi się Ania wcięła w wątek
shadow1966 napisał(a):Dla mnie jedyny minus to niewiele miejs do zwiedzania pontonem, tzn. wysepek , zatoczek itp, ale nie ma też tragedi.
shadow1966 napisał(a):Byłem w 2008 miesiac na tym campingu.
Moje wrazenia są bardzo dobre, choć niektórzy twierdzą ,że jest tam drogo.
Może drogo...ale jak fajnie:)
Zreszta ok.30 euro za dzień na parceli ok.100m2,z wodą , kanalizą iprądem, uważam za bardzo przyzwoitą cenę.
Camping wysokiej klasy, cicho , spokojnie, fajna plaża,sanitariaty super, dobrze zaopatrzone sklepy i restauracje.
Dla mnie jedyny minus to niewiele miejs do zwiedzania pontonem, tzn. wysepek , zatoczek itp, ale nie ma też tragedi.
pobyt przedłużałem 3 razy!!! i gdyby nie zauroczyło mnie Kornati, gdzie wybieram się w tym roku, napewno bym tam wrócił
smoki3 napisał(a):shadow1966 napisał(a):Dla mnie jedyny minus to niewiele miejs do zwiedzania pontonem, tzn. wysepek , zatoczek itp, ale nie ma też tragedi.
Czy możesz się podzielić wiedzą, gdzie wykupywałeś winetę na ponton, wodowałeś oraz czy trzymałeś go na wodzie ? Pozdrawiam.