Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyspa pag-strasko

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 18.01.2009 21:06

dorota19 napisał(a):Tymonka... Ani mąż nie ma nic do gadania :) Zmęczenie materiału podziałało na mnie :D, bo to ja miałam największe obawy :wink:

Oj miała, miała :( Ja już zaczęłam mieć obawy czy to dobry wybór :?: :roll:
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 18.01.2009 21:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dorota ubawiłam się mocno :lol: :lol: :lol: No to życzę Wam udanych wakacji, i czekam na Waszą opowieść o wyspie Pag :D :D :D

Aniu ale fajny kocur :D :D :D
pozdrawiam Was serdecznie
Magda
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 18.01.2009 21:10

Mam prośbę... czy ma ktoś zdjęcia z tego campingu???
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 18.01.2009 21:27

Tymona napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dorota ubawiłam się mocno :lol: :lol: :lol: No to życzę Wam udanych wakacji, i czekam na Waszą opowieść o wyspie Pag :D :D :D

Aniu ale fajny kocur :D :D :D
pozdrawiam Was serdecznie
Magda

Magda obawy zaczęły mnie dręczyć, czy dobry wybór :?: 8O
Mam nadzieję, że tak.... Wstępnie zarezerwowaliśmy na 6 dni, a później dalej, na południe. :twisted: No chyba, że się spodoba to zostaniemy.... :D

Relacja będzie, bo obiecana i w tym celu od Doroty dostałam pamietnik, by spisywać przygody. :lol:

A kocur to kotka o wdzięcznym imieniu Kasia. :lol: :lol: :lol:
Również Ciebie serdecznie pozdrawiam :!:
Ania
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 18.01.2009 21:31

dorota19 napisał(a):Mam prośbę... czy ma ktoś zdjęcia z tego campingu???

Ponawiam pytanie, bo mi się Ania wcięła w wątek :lol:
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 18.01.2009 21:36

Dorota to teraz na chwilę Ci się wetnę i uciekam :D :D

anjas napisał(a): Magda obawy zaczęły mnie dręczyć, czy dobry wybór :?: 8O
Mam nadzieję, że tak.... Wstępnie zarezerwowaliśmy na 6 dni, a później dalej, na południe. :twisted: No chyba, że się spodoba to zostaniemy.... :D

Relacja będzie, bo obiecana i w tym celu od Doroty dostałam pamietnik, by spisywać przygody. :lol:

A kocur to kotka o wdzięcznym imieniu Kasia. :lol: :lol: :lol:
Również Ciebie serdecznie pozdrawiam :!:
Ania

EEE, chyba dobry, my co prawda dłuższy pobyt na Pagu zamieniliśmy na 4-5 dni na Wisie, a Pag zamierzamy tak na 1-2 dni na campie - ale co nam z tego wyjdzie, to czas pokarze :D
:papa:

dorota19 napisał(a):
dorota19 napisał(a):Mam prośbę... czy ma ktoś zdjęcia z tego campingu???

Ponawiam pytanie, bo mi się Ania wcięła w wątek :lol:

i ja wracam do tematu - Czy ktoś ma zdjęcia z tego kampu?
shadow1966
Podróżnik
Strasko

Nieprzeczytany postnapisał(a) shadow1966 » 28.01.2009 01:00

Byłem w 2008 miesiac na tym campingu.
Moje wrazenia są bardzo dobre, choć niektórzy twierdzą ,że jest tam drogo.
Może drogo...ale jak fajnie:)
Zreszta ok.30 euro za dzień na parceli ok.100m2,z wodą , kanalizą iprądem, uważam za bardzo przyzwoitą cenę.
Camping wysokiej klasy, cicho , spokojnie, fajna plaża,sanitariaty super, dobrze zaopatrzone sklepy i restauracje.
Dla mnie jedyny minus to niewiele miejs do zwiedzania pontonem, tzn. wysepek , zatoczek itp, ale nie ma też tragedi.
pobyt przedłużałem 3 razy!!! i gdyby nie zauroczyło mnie Kornati, gdzie wybieram się w tym roku, napewno bym tam wrócił
Użytkownik usunięty
Re: Strasko

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2009 10:44

shadow1966 napisał(a):Dla mnie jedyny minus to niewiele miejs do zwiedzania pontonem, tzn. wysepek , zatoczek itp, ale nie ma też tragedi.

Czy możesz się podzielić wiedzą, gdzie wykupywałeś winetę na ponton, wodowałeś oraz czy trzymałeś go na wodzie ? Pozdrawiam. :lol:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 28.01.2009 12:31

shadow1966 napisał(a):Byłem w 2008 miesiac na tym campingu.
Moje wrazenia są bardzo dobre, choć niektórzy twierdzą ,że jest tam drogo.
Może drogo...ale jak fajnie:)
Zreszta ok.30 euro za dzień na parceli ok.100m2,z wodą , kanalizą iprądem, uważam za bardzo przyzwoitą cenę.
Camping wysokiej klasy, cicho , spokojnie, fajna plaża,sanitariaty super, dobrze zaopatrzone sklepy i restauracje.
Dla mnie jedyny minus to niewiele miejs do zwiedzania pontonem, tzn. wysepek , zatoczek itp, ale nie ma też tragedi.
pobyt przedłużałem 3 razy!!! i gdyby nie zauroczyło mnie Kornati, gdzie wybieram się w tym roku, napewno bym tam wrócił

Witaj shadow1966
Czy mógłbyś coś napisać o atrakcjach dla dzieci. Wybieram się z rodzinką w czerwcu,a na stronie widziałam, że można pojeździć na koniu. Ciekawe czy to będzie możliwe, a jeśli tak, to jaki koszt :?: :D
A jakie są inne atrakcje dla dzieciaczków :?:
Może się jeszcze orientujesz, czy w recepcji można wykupić wycieczki, np.nurkowanie, Kornati :?:
Jeśli nie , to może wiesz gdzie załatwiać takie przyjemności :?:
Czy byliście cały czas na campingowej plaży, czy wybieraliście inne, jeśli tak to jakie :?:
I tyle przychodzi mi do głowy. :D
Serdecznie pozdrawiam.
shadow1966
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) shadow1966 » 29.01.2009 18:19

Witam
To od poczatku...
Konie sa rzeczywiscie, z tego co widzialem to mozna pojezdzic w zamknietych zagrodach, widzialem ze sa "przewodnicy" dla dzieci, co do jakosci i cen niestety nie moge sie wypowiedziec bo nie korzystalem.
Inne atrakcje dla dzieci to dla maluchow bardzo fajny plac zabaw, duzo atrakcji typu piłeczki, zjezdalnie, trampoliny, skoki na batutach z uprzeza itp.
Wycieczek nie wykupywalem(mialem wlasny przet pływający) ale widzialem w recepcji ze byly oferty na Kornati,ale chyba nie tylko.
W miescie i po drodze do centrum duzo ofert z biur podrozy, ale jak juz wspominalem nie korzystalem.
Plaza na kempingu jest dosc waska,bardzo czysta(prawie codziennie sprzatana), w czesci kamienista a w duzej czesci dno piaszczyte.
Codziennie byly jakies atrakcje wieczorowa pora, a to wieczor karaoke a to wieczor folklorystyczny, bardzo fajnie prowadzone w kilku jezykach.
Bardzo duzo Wlochow, malo Niemcow, troche Polakow, ale niewielu.
Obsluga bardzo profesjonalna, wielojezyczna, sklepy bardzo dobrze zaopatrzone, kilka piekarni, sklep rybny, ze sprzetem kempingowym, wypozyczalnie rowerow kajakow itp.
Naprawde wysokiej jakosci kemping, ktory napewno zaspokoi najbardziej wyrafinowane gusta.
Codziennie mozliwosc aerobiku w wodzie i na matach, nordic walking, joga itp.
Internet WiFi, dzialal tylko w okolicach restauracji, ale widzialem ze stawiali nowe anteny na calym kempingu.
Na kazdej parceli woda , prad, kanaliza i TV!
Sanitariaty wzorowe, nawet lazienki z malymi prysznicami dla dzieci.
Polecam wybranie placu nie w bezposredniej bliskosci morza, raczej za pierwszym rzedem domkow, bo po pierwsze wieje czasem od morza dosc mocno, a po drugie nad samym morzem jest promenada po ktorej maszeruja wieczorami dosc duze ilosci ludzi.
Jesli dyponujesz sprzetem plywajacym, to super slip do łodzi i przytulna marina z mozliwoscia zacumowania.
Do miasta co chyba godzine jedzie kolejka, tak ze nie trzeba uzywac swojego samochodu, nietety platna.
Na jakiekolwiek burdy i krzyki obsluga reaguje natychmiast i bardzo stanowczo :)
Jak bys jezcze cos chcial(a) wiedziec to pisz smialo!
Pozdrawiam
shadow1966
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) shadow1966 » 29.01.2009 18:25

Ubezpieczenie OC lepiej wykupic w Polsce, winiete kupujesz w centrum w kapitanacie.
Ponton "spuściłem" na wode wygodnym slipem na terenie kempingu Strasko a miałem zacumowany na boi zaraz przy brzegu, tez na terenie kempingu, dosc bezpiecznie i bez problemów (za darmo)
Jak bys jeszcze cos chcial wiedziec to pisz smiało!

smoki3 napisał(a):
shadow1966 napisał(a):Dla mnie jedyny minus to niewiele miejs do zwiedzania pontonem, tzn. wysepek , zatoczek itp, ale nie ma też tragedi.

Czy możesz się podzielić wiedzą, gdzie wykupywałeś winetę na ponton, wodowałeś oraz czy trzymałeś go na wodzie ? Pozdrawiam. :lol:
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 29.01.2009 22:07

Ale wyczerpująca odpowiedź.... :D za co uprzejmie dziękuję.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 29.01.2009 22:22

I ja uprzejmie dziękuję. :D
Mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru po takiej wypowiedzi.:)
Serdecznie pozdrawiam. :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.01.2009 11:05

Bardzo uprzejmie dziękuję za wyczerpującą odpowidż.Pozdrawiam. :lol:
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 11.02.2009 08:45

Witam wszystkich
Również wybieram się na kemping do nowalij w terminie od 6 lipca do ......... i mam pytanko oglądałem cennik i nie rozumię co znaczy parcela niezasiedlona ? być może ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć bo cena jest sporo większa.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi