Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Pag PROSZE O POMOC

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
vongraf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 10.03.2008 18:13

Byłem na Pag w zeszłym roku pod namiotem trafiłem na spokojny camp 10 km za Nowaliji cisza spokój cena w sierpniu dwoje dorosłych i dziecko coś około 90 pln.Wyspa bardzo fajna tylko nie wystrasz się jak bedziesz dopływał promem bo widok iście księżycowy kamienie i piach.Generalnie Pag polecam.
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 10.03.2008 18:44

vongraf napisał(a): camp 10 km za Nowaliji

Wybieram sie w tym roku do CRO między innymi na PAG ,szukam wszelkich informacji o niedużych campach. Czy miałeś na myśli camp DRAŻNICA ( fotki wygladają zachęcajaco) a może camp SV DUCH z drugiej strony Novaliji lub jeszcze inny ?
GAJUS
vongraf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 10.03.2008 23:42

Tak byłem na tym camp DRAŻNICA.Nie pamiętałem nazwy ale podejrzałem u Janusza linki i galerie.
kasper68
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasper68 » 11.03.2008 12:01

Byłam co prawda nie na samym kampingu Drazica ale zaraz za murkiem jest dom państwa Denona, w którym wynajmowałam apartament. camp jest położony wśród gaju oliwnego, ma małą, drobnoziarnistą plażę i na miejscu jest knoba. Około 200 m na prawo od kampingu w zatoczce, jest fajna piaszczysta plaża odpowiednia dla dzieci. Są tam też kamyki i skałki - takie 3 w 1. Przeważnie na tej plaży jest się samym.
Wjazd na camp z głównej drogi na Lun łatwo przegapić więc trzeba uważać. Dróżka jest wąska tak na jedno auto.
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 21.03.2008 21:10

witam
Czy na tym campie jest dostępna lodówka.
pijak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pijak » 28.03.2008 23:05

Witam, dwa lata temu (jak to leci :( ) byliśmy na campie Drazica. Z trzech pobytów w Cro tamto miejsce wspominam najlepiej - cicho, spokojnie, miło. Lodówek ogólnodostępnych nie było, ale jak sie nam nasza turystyczna popsuła - bez problemów trzymaliśmy żywność u gospodarzy. A i z ważnych rzeczy - super czysto: toalety często sprzątane.
eliot
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliot » 04.05.2008 22:27

W zeszłym roku wybraliśmy z żoną Strasko. Zalety: blisko miasteczko Novalia, mnóstwo cienia, można rozbić się nad samym morzem, fajne górki w pobliżu. Wady: drogo, łazienki średnio czyste, brzęczące cykady (dla mojej żony to ogromna zaleta).
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Wyspa Pag PROSZE O POMOC - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone