ewciaku napisał(a):Byłam na Istrii i mnie osobiście nie pociąga. Na ale wiadomo, każdemu co innego się podoba i trzeba samemu się przekonać.
trans x napisał(a):Cześć.
Fajnie piszesz i pokazujesz to co najciekawsze w tych miejscach.
Widzę że sporo ciekawych relacji przede mną ...
PZDR.
rekordarek napisał(a):Z dużym zainteresowaniem śledzę wszystkie po kolei Twoje relacje, są naprawdę wciągające do tego okraszone bardzo ciekawymi ujęciami, gratuluję
kirsche92 napisał(a):W ciągu ostatnich dni przeczytałam wszystkie strony a szczególnie wciągały mnie Twoje relacje z podróży maslinka[/b]
Przepiękne zdjęcia i miejsca o których nawet nie miałam pojęcia, że można zobaczyć na Chorwacji.
W tym roku wybieram się po raz pierwszy na Chorwację i już mniej więcej planujemy co zwiedzimy, ale w ciągu 10 dni na pewno mniej niż Ty ze swoim mężem.
rekordarek napisał(a):Witaj Maslinka!!!
faktycznie, wyprawa do Chorwacji to już tylko wspaniałe wspomnienie.
Janusz Bajcer napisał(a):anjas napisał(a):Świetnie jest ciąg dalszy
A miejscowość Bogacs spodobała mi się. W następnym roku właśnie zamierzam zahaczyć o Węgry. Fajną stronę podałaś. Już troszkę "przestudiowałam " i myślę, że zatrzymanie się tam na nocleg będzie strzałem w dziesiątkę
No muszę koniecznie tam pojechać
Jeszcze jedna stronka do przestudiowania
Baseny termalne
Troszkę ten Bogacs nie po drodze z Wielkopolski do Chorwacji lub z powrotem ale jeśli się podoba , to proponuję tam wyjazd docelowy na co najmniej tydzień
Powrót do Nasze relacje z podróży