waldeq napisał(a):Maslinka sorki za te wtrącenia A do pozostałych... lekcje braliście u Hitchcocka, że tak budujecie napięcie? Wolałbym przeczytać, o których wyspach myślicie i szybko sprawdzić, jak tam dojechać i czy są tam.... palmy
mkm napisał(a):.... Dokładnie chodzi o cztery wyspy i tylko dwa mosty
maslinka napisał(a):Chyba Pan Janusz nie odpowie....może poszedł na basen (pisał o wieczorach na basenie w wątku z okazji swojego 10.000 posta). To może jakaś mała podpowiedź, mkm? Bo mnie ciekawość zżera...
mkm napisał(a):waldeq napisał(a):Maslinka sorki za te wtrącenia A do pozostałych... lekcje braliście u Hitchcocka, że tak budujecie napięcie? Wolałbym przeczytać, o których wyspach myślicie i szybko sprawdzić, jak tam dojechać i czy są tam.... palmy
Są , ale nie takie jak na Ciovo
maslinka napisał(a):aaa, wszyscy na raz piszą! I Piotrek mnie ubiegł.
Oprócz wymienionych wysp: Pag, Krk i Murter, jest też wyspa Vir. Poza tym jest most pomiędzy Cresem a Losinj, ale trzeba się dostać na którąś z nich
Na wyspie leży też miasto Nin i starówka Primosten...ale to jak powiedziałeś, mkm, nie o to chodzi...
Wiem! Sv. Marko , po drodze na Krk Dobrze?
maslinka napisał(a):Ugljan i Pasman
mkm napisał(a):maslinka napisał(a):Ugljan i Pasman
I to jest oczywiście dobra odpowiedż
Nagroda już wkrótce , a będzie to kameralny camp , tylko 300 m od jednej z najpiękniejszych plaży w Dalmacji http://www.croatia1.com/beaches/trst-zagl-hr.htm
Powrót do Nasze relacje z podróży