buroda napisał(a):oj wiem, wiem....ale jadąc na wakacje pragnie sie słońca....i zapłakałabym sie gdyby go zabrakło Panie Januszu
anjas napisał(a):Naprawdę nie ma obaw. Ja się nie martwię, wszędzie może dopaść Cię zła pogoda, ale to już nie od nas zależy. Janusz dobrze napisał, ta wyspa jest chyba najbardziej nasłoneczniona, dlatego taka wypalona.
Janusz Bajcer napisał(a):anjas napisał(a):Naprawdę nie ma obaw. Ja się nie martwię, wszędzie może dopaść Cię zła pogoda, ale to już nie od nas zależy. Janusz dobrze napisał, ta wyspa jest chyba najbardziej nasłoneczniona, dlatego taka wypalona.
Nasłoneczniona i wietrzna - bo to słońce i suchy gorący wiatr od Velebitu wypala część wyspy od strony ladu.
Od strony morza jest bardzie zielono.
Aniu, jadąc na przełomie maja/czerwca sweterek na Pag trzeba zabrać
buroda napisał(a)::lol: staram sie jak mogę...ale czy tak trzeba ??? nie ma czasu na ę ą...hihi
no ale jak ładnie prosząąąą
buroda napisał(a):koleżanko....co do Chorwacji to jeszcze nadzieje że pojade , wiem ze połówka zarabia kase ale czy na wszystko starczy???
zobaczymy w maju na stan konta hihi i tak jedziemy w ciemno.....wiec tylko urlop w pracy i walizki....na wybór miejsca mam czas...ale jak widać szukam...ciekawych miejsc...
anjas napisał(a):Ooo..... wezmę oczywiście i polar, ale jestem optymistką i myślę, że pogoda będzie.