moglibyscie cos doradzic w kwestii fajnych kampingow na wyspie mljet
W internecie nie ma za wiele o tym napisane a interfejs wyszukiwania na forum jest taki troche kiepskawy
agata22051979 napisał(a):my się wybieramy w objazd w tym roku od zagrzebia poprzez istrie, cres, krk, zadar, plitwickie, split,trogir, szybenik, wodospady krk, makarską, hvar, korczulę, mljet, plejsac, dubrownik.
agata22051979 napisał(a):Nazwy geograficzne piszemy z dużej litery icon_idea.gif Początek zdania też icon_wink.gif
co do zasady - tak
ale mamy tutaj XXI wiek i społeczność internetową, a więc i język rządzący się swoimi prawami
Janusz, taka postawa to już nie tylko puryzm tradycjonalistyczny, ale zahacza o egocentryczny
panta rei!
agata22051979 napisał(a):mysle, ze moge w Twojej relacji znalezc wiele przydatnych opisów, w nocy tylko przeskanowałam
darek1 napisał(a):Wszystkie relacje koleżanki są pociągające tak jak i ona sama. Czytam je jednym tchem. Zazdroszczę męzowi koleżanki takiej zony. Pozdrawiam zawsze uczynny na forum kolega Darek1.
darek1 napisał(a):P.S. Niech koleżanka uważa na siebie podczas jazdy samochodem.Licho nie śpi.
maslinka napisał(a):
Właśnie sprawdziłam, że mam prawko do odbioru , ale już nie zdążę przed weekendem , bo urząd dzisiaj tylko do 15:00
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):No to trzeba to jakoś ... opić nie?
Jasne!
W dodatku 2 razy, dzisiaj - informację, a w poniedziałek odbiór Albo nie przestawać "świętować" aż do poniedziałku