Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyspa mljet i kampy na niej

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 13.04.2012 14:15

tony montana napisał(a):gdyby nie ta odległość ;) :)

Jak wybudują A1 (czyli za jakieś 10 lat :lol:), będzie blisko, a raczej szybko :lol:

tony montana napisał(a):ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie! :)

Dzięki! :D :D :D

Pozdrawiam :papa:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 13.04.2012 14:18

maslinka napisał(a):
tony montana napisał(a):gdyby nie ta odległość ;) :)

Jak wybudują A1 (czyli za jakieś 10 lat :lol:), będzie blisko, a raczej szybko :lol:

tak, tak, wtedy to nawet Cro ode mnie (i od tych fajnych chłopaków z Pomorza :) będzie na rzut beretem ;)

tony montana napisał(a):ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie! :)

maslinka napisał(a):Dzięki! :D :D :D

Pozdrawiam :papa:

:) :smo:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.04.2012 15:37

tony montana napisał(a):
maslinka napisał(a):
tony montana napisał(a):No to trzeba to jakoś ... opić nie? ;) :)
:nice:

Jasne! :D
W dodatku 2 razy, dzisiaj - informację, a w poniedziałek odbiór :lol: Albo nie przestawać "świętować" aż do poniedziałku ;) :lol:

gdyby nie ta odległość ;) :)

ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie! :)

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15973&start=14400 :wink:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 13.04.2012 18:57

Janusz Bajcer napisał(a):
tony montana napisał(a):
maslinka napisał(a):
tony montana napisał(a):No to trzeba to jakoś ... opić nie? ;) :)
:nice:

Jasne! :D
W dodatku 2 razy, dzisiaj - informację, a w poniedziałek odbiór :lol: Albo nie przestawać "świętować" aż do poniedziałku ;) :lol:

gdyby nie ta odległość ;) :)

ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie! :)

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15973&start=14400 :wink:

dziękuje Janusz, lecę tam, tym bardziej, że właśnie chłodzę co nieco ...
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 20.04.2012 20:35

Janusz Bajcer napisał(a):Polecam BYKOM STOP oraz pkt. 4 regulaminu forun :wink:

PS Jak Ci się chece :wink: duże litery w innych postach stosowałaś :idea:

Janusz, a co to za stronka i kto ją zrobił? Na pierwszy rzut oka, nie widzę, żeby tam cokolwiek było napisane o jej założycielach, raczej nie jest nią Rada Języka Polskiego. Trudno mi zatem traktować ją jako wyrocznię

Co innego niezmiernie trafne odwołanie do pkt. 4 regulaminu - w końcu sama się na to godziłam ;)

Btw, nie namawiam do robienia błędów ortograficznych. Przeciwnie, gdy je widzę nieco mnie to drażni. A wręcz trzęsie mną, gdy widzę np. "niom". Niemniej uważam, że internet/szybka,skrótowa wypowiedź rządzi się swoimi prawami. Czasem o 4 rano nie ma już sił na wciskanie CapsLk... ;)

dla pewnej przeciwwagi polecę np: http://segritta.pl/jezyk-internetowy/, a zresztą w internecie można znaleźć masę optujących "za a nawet przeciw" stosowaniu sztywnych reguł językowych w "necie". Myślę, że jest to temat morze i w znacznej mierze podejście do zasad pisowni w internecie zależy od ogólnego, szerszego światopoglądu i otwartości na zmiany, moim zdaniem, nieuniknione... :)
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 20.04.2012 20:44

maslinka napisał(a):Ale którą moją relację masz na myśli? Bo relacji z Cro napisałam pięć :lol:
Od najnowszej - klik, klik, kilk, klik i klik :lol:

Za każdym razem objazdówka, zawsze inna trasa, choć są punkty wspólne.

Wszystko jest w relacjach opisane, raczej dosyć dokładnie. Życzę miłego "przebijania się" i mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie taka straszna strata czasu... :roll:

Przecież nie musisz czytać, przymusu nie ma.

;)

maslinka, kto mówi o przymusie? Już takie prawa forum, że nikt nikogo do niczego nie zmusza
Przygotowanie do drogi to czysta przyjemność ! Uwielbiam subiektywne przewodniki, są świetnym uzupełnieniem do "sztywnych" i pozbawionych treści oceniających pozycji typu Pascal, National Geografic, etc. Choć fakt, że często na nie mam zbyt mało czasu, ale WCIĄŻ nie jest to strata czasu
nie ma co się tak rzucać
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.04.2012 20:47

agata22051979 napisał(a):nie ma co się tak rzucać

A kto się rzuca? :lol: Napisałaś, że przebijanie się przez moją relację to "okrutna inwestycja czasowa", więc Ci odpowiedziałam w podobnym tonie ;) Emot był, więc potraktuj to jak emota, z przymrużeniem oka ;)
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 20.04.2012 22:30

maslinka, ja też dałam taką gębkę przy rzeczonej "okrutnej inwestycji czasowej", a mimo to - jak to się mówi - "zrobiłaś focha" (Przecież nie musisz czytać, przymusu nie ma[i]) stąd wniosek, że się rzucasz

a tak w ogóle: bicie piany o nic

na marginesie, zazdroszczę tych 5 wyjazdów!przeczytam raczej na pewno, ale poki co szukam noclegu na korculi i mljecie
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 21.04.2012 08:38

agata22051979 napisał(a):maslinka, ja też dałam taką gębkę przy rzeczonej "okrutnej inwestycji czasowej", a mimo to - jak to się mówi - "zrobiłaś focha" (Przecież nie musisz czytać, przymusu nie ma[i]) stąd wniosek, że się rzucasz

a tak w ogóle: bicie piany o nic

na marginesie, zazdroszczę tych 5 wyjazdów!przeczytam raczej na pewno, ale poki co szukam noclegu na korculi i mljecie

PAX między Chrześcijany Dziewczęta :) PAX

:)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi