tony montana napisał(a):gdyby nie ta odległość
Jak wybudują A1 (czyli za jakieś 10 lat ), będzie blisko, a raczej szybko
tony montana napisał(a):ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie!
Dzięki!
Pozdrawiam
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):gdyby nie ta odległość
Jak wybudują A1 (czyli za jakieś 10 lat ), będzie blisko, a raczej szybko
tony montana napisał(a):ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie!
maslinka napisał(a):Dzięki!
Pozdrawiam
tony montana napisał(a):maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):No to trzeba to jakoś ... opić nie?
Jasne!
W dodatku 2 razy, dzisiaj - informację, a w poniedziałek odbiór Albo nie przestawać "świętować" aż do poniedziałku
gdyby nie ta odległość
ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie!
Janusz Bajcer napisał(a):tony montana napisał(a):maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):No to trzeba to jakoś ... opić nie?
Jasne!
W dodatku 2 razy, dzisiaj - informację, a w poniedziałek odbiór Albo nie przestawać "świętować" aż do poniedziałku
gdyby nie ta odległość
ale wypije "fikołka" dziś za zdrowie Twoje i to jakże ważne wydarzenie!
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15973&start=14400
Janusz Bajcer napisał(a):Polecam BYKOM STOP oraz pkt. 4 regulaminu forun
PS Jak Ci się chece duże litery w innych postach stosowałaś
maslinka napisał(a):Ale którą moją relację masz na myśli? Bo relacji z Cro napisałam pięć
Od najnowszej - klik, klik, kilk, klik i klik
Za każdym razem objazdówka, zawsze inna trasa, choć są punkty wspólne.
Wszystko jest w relacjach opisane, raczej dosyć dokładnie. Życzę miłego "przebijania się" i mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie taka straszna strata czasu...
Przecież nie musisz czytać, przymusu nie ma.
agata22051979 napisał(a):maslinka, ja też dałam taką gębkę przy rzeczonej "okrutnej inwestycji czasowej", a mimo to - jak to się mówi - "zrobiłaś focha" (Przecież nie musisz czytać, przymusu nie ma[i]) stąd wniosek, że się rzucasz
a tak w ogóle: bicie piany o nic
na marginesie, zazdroszczę tych 5 wyjazdów!przeczytam raczej na pewno, ale poki co szukam noclegu na korculi i mljecie