Co jest złego w Krku...?
W Krku czy Baśce nie ma nic złego. Zdziwiło mnie tylko takie zawężenie poszukiwań na dwa dni przed planowanym wyjazdem.
Tak czy inaczej, życzę szerokości, przyczepności i udanych wakacji
#tomek napisał(a):Kochani nam sie udalo! Jest pieknie, co do noclegow Polecam pisac maile do tourist agency. Nam za 5 osób dom 2 sypianie, salon dwie lazienki I dwa balkony w przyjemnym standardzie wyszlo 100€ doba wiec bardzo pozytywnie. Minus jest taki ze jestesmy 2km od morza. Przepraszam za brak polskich znakow ale chcialem Wam tylko podziekowac.
#tomek napisał(a):Kochani nam sie udalo! Jest pieknie, co do noclegow Polecam pisac maile do tourist agency. Nam za 5 osób dom 2 sypianie, salon dwie lazienki I dwa balkony w przyjemnym standardzie wyszlo 100€ doba wiec bardzo pozytywnie. Minus jest taki ze jestesmy 2km od morza. Przepraszam za brak polskich znakow ale chcialem Wam tylko podziekowac.
#tomek napisał(a):Jestem 2km od plaży w Bašce. Od tej kamienistej strony Bardzo nam to odpowiada, bo jesteśmy kawałek od tego wieczornego zgiełku, a jak mamy na noego ochotę to po prostu można w 10min dojść
#tomek napisał(a):Rekord, nie rekord. Może 20, może 25 - kto by się tym przejmował
Powiedzcie mi Panowie i Panie, gdzie w pobliżu Baśki znajdę muszelki Nie chodzi mi o trzy dziennie wielkości paznokcia wygrzebane w tonach kamyczków, tylko gdzie jest szansa, że jest ich więcej. Może być w sumie jakieś inne miejsce w pobliżu Baśki Pozdrawiam.
#tomek napisał(a):Ale kupione tak nie cieszy
W Basce też sprzedają, od 5 kun za sztukę, ale tu nie chodzi o kupowanie a o satysfakcję znalezienia Dzisiaj na godzinę intensywnych poszukiwań na Vela Plazy jedna maleńka cała + trzy szczątki... Kiepsko