#tomek napisał(a):Klikam i klikam... Jest mi ktoś w stanie pomóc? Szukamy czegoś na Baśce do 120€/doba. 2 osoby + 2 osoby i dziecko lub może być jeden duży apartament "piątka".
Termin 20-26 lipca.
Nie kumam
Mamy klikać za Ciebie
#tomek napisał(a):Klikam i klikam... Jest mi ktoś w stanie pomóc? Szukamy czegoś na Baśce do 120€/doba. 2 osoby + 2 osoby i dziecko lub może być jeden duży apartament "piątka".
Termin 20-26 lipca.
#tomek napisał(a):Po prostu może ktoś jest bardziej wprawiony/wie więcej ode mnie Tak jak wspominałem, to mój pierwszy raz i siedzę nad tym od 10, a rano o 6 planujemy wyjazd, więc liczyłem, że może ktoś jest w stanie pomóc
OlegK napisał(a):Tylko dlaczego Baśka lub Krk?
#tomek napisał(a):Baśka lub Krk. Na bookingu dość mało, w Baśce/Krku właściwie nic. Niech już będzie trochę drożej, byle to ogarnąć dziś
#tomek napisał(a):Po prostu może ktoś jest bardziej wprawiony/wie więcej ode mnie Tak jak wspominałem, to mój pierwszy raz i siedzę nad tym od 10, a rano o 6 planujemy wyjazd, więc liczyłem, że może ktoś jest w stanie pomóc
Janusz Bajcer napisał(a):#tomek napisał(a):Po prostu może ktoś jest bardziej wprawiony/wie więcej ode mnie Tak jak wspominałem, to mój pierwszy raz i siedzę nad tym od 10, a rano o 6 planujemy wyjazd, więc liczyłem, że może ktoś jest w stanie pomóc
W PW masz lasty
#tomek napisał(a):Chodzi o to, że oni podnajmują jakby noclegi, są pośrednikami. Brak telefonu do właściciela domku, chcą 30% zaliczki. Możecie zerknąć?
#tomek napisał(a):Zarezerwowałem, zobaczymy co to będzie
Dziękuję wszystkim za pomoc, jutro o 5 rano ruszamy
#tomek napisał(a):Zarezerwowałem, zobaczymy co to będzie
Dziękuję wszystkim za pomoc, jutro o 5 rano ruszamy
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje