Korzystając z faktu, że w dziale fotograficznym istnieje ten wątek, wkleję kilka zdjęć ze Starej Baški na Krku...
wiolek_lp napisał(a):Mikromir te Twoje zdjęcia są przepiękne ! Kto wie, może i kiedyś Stara Baška będzie, w końcu mamy tam tylko ok 1000 km
Mikromir napisał(a):te kiero, dziękuję za miłe słowa.
Zjazd do Starej Baški sam już jest bajeczny. Daleko dojechaliście.
alfa466 napisał(a):Piękne zdjęcia, Danusiu. Ta wyspa to już... plan na krótkie wakacje w 2019:)
ruzica napisał(a):Danusia, a czy na tą Golden Beach jest dostęp z lądu? Coś mi się kojarzy, że nie, ale nie jestem pewna
Płynęliście może stamtąd na jakiś fishpicnic
Fotki piękne
Mikromir napisał(a):
przez-2-wiolonczele-runal-nasz-plan-i-co-z-tego-wyniklo-wsp-t51743-210.html#p1829205
ale wiem, że np. z Punatu lub Krku znajdziesz jakiś fishpicnic albo inny transport wodny do Golden Beach, były tam ogłoszenia wycieczek typu "the best beaches of island Krk" itp. Ja natomiast płynęłam na całodzienny fishpicnic z Krku do Rabu i na Pag (maslinada), w drodze powrotnej mijaliśmy tylko te fajne plaże między Starą Bašką a Punatem.
ruzica napisał(a): A mogłabyś zdradzić cenę tej Waszej wycieczki Ja na razie przekopałam google i znalazłam coś po 360 kun do osoby, co raczej wydaje mi się ceną horrendalną, ale może się nie znam
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie