Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Krk - szukam zdjęć

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
trajano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trajano » 25.07.2011 07:56

A co tam, ja podesłałem na maila, jak sięnie spodobają to nic nie szkodzi :) Też nie mam pojęcia o co chodzi z tym DPI, i szczerze powiedziawszy mało mnie to obchodzi, wazne że zdjęcia są ładne :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.07.2011 08:09

woka napisał(a):......... która to te 300 DPI :?: 8O

Każda, a, w zasadzie, żadna. Aparat zawsze cyka 72 DPI, a resztę robi grafik.

W sumie, to dziwna propozycja z tymi zdjęciami ... :?
Zazwyczaj się to kupuje, ewentualnie podpisuje jakąś umowę, zgodę na publikację ...
Nawet, gdyby to było przedsięwzięcie non profit, a nie wygląda, to taka forma:

AniaJ. napisał(a):Potrzebuję ...
Sprawa jest pilna ...
Warunek...

Jest, powiedzmy, mało profesjonalna.
Tak z ciekawości, jak ci nie przyślemy, to sobie sama ściągniesz z neta?

Nic dziwnego, że Fatamorgana ma uraz do umieszczania swoich zdjęć w przyzwoitych wymiarach :/
Dosiek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dosiek » 27.07.2011 19:50

Rozumiem, że ogłoszenie już nie aktualne? :oops:
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 01.08.2011 21:32

Wszystkim, którzy przysłali zdjęcia dziękuję pięknie. Temat zrealizowany, czekam na "werdykt" w redakcji.

Do autorów zdjęć wysłałam maile, w razie publikacji odezwę się w celu omówienia szczegółów.

Tak z ciekawości, jak ci nie przyślemy, to sobie sama ściągniesz z neta?

No właśnie, gdybym "chciała sobie ściągnąć z neta" to bym nie prosiła o przesyłanie zdjęć... Poza tym: jako propozycje można przesłać zdjęcia w niskiej rozdzielczości, a później dosłać wybrane większe...To rozsądne rozwiązanie.

Problem polega na tym, że agencje fotograficzne w których KUPUJE się zdjęcia do publikacji nie zawsze dysponują zdjęciami na każdy temat, a gdzie jak gdzie, ale na tym forum wiele osób robi piękne zdjęcia i pokazuje je. Postanowiłam więc wesprzeć się i poprosić o zdjęcia właśnie tutaj.

A czemu dziwi Cię,że pilne? Pracuję w tygodniku, tempo mamy spore i naprawdę nie ma czasu na powolne poszukiwania. Zajmuję się właśnie szukaniem zdjęć/zlecaniem ich wykonania. Tu naprawdę liczy się czas.

Jeśli kogoś uraziłam, czy ...sama nie wiem...ktoś uznał moją propozycję za niewłaściwą - to przepraszam.

A wszystkim, którzy napisali do mnie, dziękuję!
produkt12
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) produkt12 » 29.08.2011 11:00

Poprzednia strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Wyspa Krk - szukam zdjęć - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone