napisał(a) AniaJ. » 01.08.2011 21:32
Wszystkim, którzy przysłali zdjęcia dziękuję pięknie. Temat zrealizowany, czekam na "werdykt" w redakcji.
Do autorów zdjęć wysłałam maile, w razie publikacji odezwę się w celu omówienia szczegółów.
Tak z ciekawości, jak ci nie przyślemy, to sobie sama ściągniesz z neta?
No właśnie, gdybym "chciała sobie ściągnąć z neta" to bym nie prosiła o przesyłanie zdjęć... Poza tym: jako propozycje można przesłać zdjęcia w niskiej rozdzielczości, a później dosłać wybrane większe...To rozsądne rozwiązanie.
Problem polega na tym, że agencje fotograficzne w których KUPUJE się zdjęcia do publikacji nie zawsze dysponują zdjęciami na każdy temat, a gdzie jak gdzie, ale na tym forum wiele osób robi piękne zdjęcia i pokazuje je. Postanowiłam więc wesprzeć się i poprosić o zdjęcia właśnie tutaj.
A czemu dziwi Cię,że pilne? Pracuję w tygodniku, tempo mamy spore i naprawdę nie ma czasu na powolne poszukiwania. Zajmuję się właśnie szukaniem zdjęć/zlecaniem ich wykonania. Tu naprawdę liczy się czas.
Jeśli kogoś uraziłam, czy ...sama nie wiem...ktoś uznał moją propozycję za niewłaściwą - to przepraszam.
A wszystkim, którzy napisali do mnie, dziękuję!