migchel napisał(a):Czy stara baska to nie jest wlasnie taki chlodniejszy region wyspy krk ? na forum rzuca sie w oczy narzekanie ze tam zimna woda i wiatry ?
empire13 napisał(a):Zastanawiałem się czy warto kiedyś na tę wyspę pojechać. Po tym filmiku (dzięki Habanero) widzę że tak
migchel napisał(a):Rejon Starej Baski faktycznie piekny , tylko widze duzy problem z apartamentami w tamtej lokalizacji , albo na stronach ktorych wyszukuje nie ma nic , ale jakies pojedyncze niedobitki znacznie przekraczajaca srednia cene.. Nie wiem czy cos sie znajdzie.
migchel napisał(a):Dzieki , przejrze jeszcze to .
A co jako awaryjna druga miejscowosc ? Czy Punat bylby ok ze wgledu ze najblizej do starej baski ? Czy cos innego ?
mutrus napisał(a):Alternatywa moglaby byc plaza Oprna ale trzeba bardzo uwazac gdzie parkujesz. Codziennie setki aut dostawalo mandaty za parkowanie na ulicy (wystarczylo jedne kolko na jezdni i od razu wlepiany byl mandat).
migchel napisał(a):Dzieki wielkie . Czyli droga z Punat na Stara Baske jest kiepska do codziennej jazdy ?
Czyli Stara Baska jako pkt do plazowania i wypadowy na reszte wyspy : Vrbnik, Krk , Malinska , Baske , Blotko koło Silo itd jest też złym pomysłem ? Bo jednak bedzie trzeba rozumiem się tą drogą przedostać codziennie z miasta na Punat i dalej ?
Czy te parkingi przy Zali itd są bezplatne ? Czy raczej parkingi z Starej Basce są wszystkie platne ? A te przy drodze z mandatami to rozumiem ze jakies wytyczone zatoczki parkingowe czy ludzie poprostu wzdluz drogi staja i niby ok ale jak na jezdzi to wtedy mandat tak ?
Jak wrociliscie z Punat to jestes na bieząco co polecasz a co odpuscic na wyspie ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne