Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa KRK na początek.. co ? gdzie? i jak?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 04.02.2011 17:37

Piękne, dziękuj i pozdrawiam

MWN
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 06.02.2011 13:32

Asiah ja też poproszę więcej fotek :

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Po twojej rekomendacji miejscowości serio się nad nią zastanawiam :) Pozdrawiam :)
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 09.02.2011 08:17

może coś jeszcze o krk bo temat powoli się kończy,i szkoda troszke :(
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 09.02.2011 10:06

anubis2423 napisał(a):może coś jeszcze o krk bo temat powoli się kończy,i szkoda troszke :(

bardzo proszę...
fajna strona z przyjemnymi fotkami
http://krk.ogni.pl/
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 10.02.2011 08:19

dziekuję bardzo bardzo ciekawa strona :P i piekne opisy miejscowości,nie wspominając o zdjęcia rewelka. :P
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 10.02.2011 08:21

asiah moge zapytać gdzie sie wybierasz na urlop w tym roku :?: bedzie to krk :P :P bo ja jeżeli pojadę to napewno Baśka :P pozdro
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 12.02.2011 18:44

w tym roku marzy nam się ląd i Riwiera Zadarska, zwiedziliśmy już wyspy Krk, Pag i Rab...czas dalej na południe tego pięknego kraju :lol:
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 13.02.2011 19:34

też pewnie będzie udany urlop :) ja ostatnio byłem na ladzie,było oki ale jakoś na wyspach lepiej :) takie jest moje odczucie.może w przyszłym roku ląd czytałem że Brela jest oki. pozdro
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 14.02.2011 08:15

asiah a masz może jakieś namiary na fajne kwatery w Baśce :?: lub sprawdzone strony z których by można skorzystać :?: ja jeżdziłem w ciemno albo korzystałem ze strony adriatic.hr ,teraz mam małe dziecko i zastanawiam sie czy jechać w ciemno :?: bedzie to wrzesień,ale nie chciałbym szukać zbyt długo kwatery.pozdro
morka2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morka2 » 16.02.2011 13:55

Asiah, zdecydowalismy się dzisiaj na Vrbnik, ale widziałam Twoje zdjęcia z zatoczek Baśki i dech mi zaparło. Czy masz jakies namiary na kwatery, położone blisko takich zatoczek??? zalezy nam na pieknej plaży, nie wiem czy we Vrbniku je znajdziemy... :?
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 18.02.2011 20:22

morka2 napisał(a):Asiah, zdecydowalismy się dzisiaj na Vrbnik, ale widziałam Twoje zdjęcia z zatoczek Baśki i dech mi zaparło. Czy masz jakies namiary na kwatery, położone blisko takich zatoczek??? zalezy nam na pieknej plaży, nie wiem czy we Vrbniku je znajdziemy... :?

Vrbnik to też bardzo piękne miejsce, ma starówkę jak z bajki i można sobie tam urządzić niezapomniany plener z aparatem... no ale pewnie nie oto wam chodzi :roll:
zalety okolicznych plaż znajdziecie tutaj:

forum/viewtopic.php?t=28829&highlight=vrbnik

Bahama zamieścił tu bardzo dokładny opis
Co to innych plaż i miejscowości na wyspie, ja jestem zwolenniczką cichych i klimatycznych miejsc dlatego polecam Starą Baskę ( jak już tu zresztą wcześniej wspominałam)
byliśmy na kwaterze:
http://www.croatiaapartments.net/croati ... ts_919.htm
powodzenia i tak sobie myślę....że Krk ( oczywiście jeśli będziecie mobilni) warto objechać i zobaczyć w całości...poplażować w różnych miejscach...możliwości jest wiele
Kasia_1982
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia_1982 » 19.02.2011 22:36

...
Ostatnio edytowano 22.10.2012 21:36 przez Kasia_1982, łącznie edytowano 1 raz
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 20.02.2011 20:39

Kasia_1982 napisał(a):asiah- czy ja tez moglabym Cie poprosic o te fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ?? dziekuje z gory! pzdr z KRK :)

Kasia, zdjęcia wysłane :D pozdrawiam
rafael1986s
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafael1986s » 24.02.2011 15:09

A czy ja bym mógł prosić jakąś dokładniejszą lokalizacje na mapach tego domku w Starej Baśce
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 26.02.2011 18:31

rafael1986s napisał(a):A czy ja bym mógł prosić jakąś dokładniejszą lokalizacje na mapach tego domku w Starej Baśce

mogę ci przesłać mapki na priva
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Wyspa KRK na początek.. co ? gdzie? i jak? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies