A co powiesz kolego o tej lokalizacji? Nie za daleko z małymi dzieciakami dreptać do plaży? Dostałem sensowną ofertę i myślę mocno.
Pääkäyttäjä napisał(a):To jest rzut beretem od naszej miejscówki. Z buta do plaży 10 minut, na Stare Miasto podobnie. W pobliżu wyśmienita knajpa Vejas, rzut beretem do piekarni i spożywczaka.
lukasz22i napisał(a):Pääkäyttäjä, podrzucam jeszcze jedną mapkę, zaznaczyłem miejsca które mnie interesują, może rzucisz okiem i ocenisz która może być najciekawsza, odległość do plaż i centrum etc. Przy okazji zapytam o pogodę, jakie masz wspomnienia? Tak patrzę na accuweather (sprawdza się a jak) i zapowiadają taką ciepłą polską wiosnę z początkiem lipca, noc ok 19, dzień max 25st.C ...rzuciłem okiem na Igrane o którym wspominałem, w analogicznym terminie tem. nocą ok 23st.C, dzień 30-31st.C, dla mnie takie typowe dla Cro temperatury. Do tej pory jeździłem zawsze na południe od Sibenika, tylko raz i to przez jeden dzień (Makarska), przez jedną godzinę max padał deszcz, poza tym dzień w dzień lampa - pięknie. Nie wiem czy się odnajdziemy w 25st.C
dinos1972 napisał(a):witam forumowiczów jestem świeży i planuję w tym roku z rodzinką zahaczyć pierwszy raz chorwację ,wyjazd autem kierunek pinezići co myślicie o tym?
Toman napisał(a):Czy na plażę Vrzenica da się dojść pieszo nie przechodząc przez płatną Bunćuluka dla FKK
Gdzie można zaparować samochód (płatnie lub bezpłatnie) wybierając się na ww plażę?
Ktoś obeznany w temacie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne