gusia-s napisał(a):Casian napisał(a):W jakim mieście na Krk sa te wąskie uliczki?
Najwęższa we Vrbniku
Podziękował, miałem jechać wczoraj ale wieczorem burza nas zaskoczyła. Może uda sie dziś.
lukasz22i napisał(a):Super, dzięki wielkie za info. Teraz po nazwach łatwiej będzie mi je zlokalizować...pytanie tylko czy znajdę jakieś lokum w przystępnej kasie bo ceny w tym roku zabijają w całej cro
lukasz22i napisał(a):A gdzie jedziesz w tym roku? Z cenami mocno przesadzają albo ja się starzeje. Do tej pory zawsze zamykałem się w kwocie 65euro, kiedyś studio za 40e, innym razem jak się córka pojawiła to 2+1 za 45euro, kolejnym już z dwójką dzieci ale zawsze z oddzielną sypialnią płaciłem ok 60-65euro. Teraz szukam właśnie dla 2+2 w sensownej lokalizacji i ceny wahają się od 80-120euro, wysłałem dziesiątki emaili w ciągu ostatnich dwóch miesięcy i tylko prowincja albo "drugi" koniec miasta oferują ceny 60-70euro.
lukasz22i napisał(a):Ok, zrobię ostatnie podejście do znalezienia kwatery w Krk póki co najsensowniejszą ofertę otrzymałem z Igrane i mocno się zastanawiam - kawał drogi na południe dalej ale byłem tam kiedyś, dla rodziny z dziećmi ok choć bez fajerwerków. Kawał drogi dalej przekłada się oczywiście na wyższe koszty dojazdu (paliwo, autostrada) więc może warto poszukać czegoś droższego bliżej, na jedno wyjdzie Aha...szukam czegoś od 03.07 do ok 12.07.
Pääkäyttäjä napisał(a):Lipiec to raczej na Niemców jest nastawiony ale imho da się coś znaleźć a w Krku jest wbrew pozorom blisko. To nie Baška, gdzie nagle patrzysz a oferowane pokoje są w Bašćanskej albo Jurandvorze
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne