tomsit napisał(a):Zaryzykuję parogodzinne szukanie
Wyspa Krk w sezonie - szczerze odradzam jechanie w ciemno.
Vjetar napisał(a):Piter_M napisał(a):tomsit napisał(a):Zaryzykuję parogodzinne szukanie
Wyspa Krk w sezonie - szczerze odradzam jechanie w ciemno.
Ja też.
Szukanie miejsca na kapie to był koszmar.
Wszystko zajęte.
To przestań na to liczyć i zacznij się z tym godzić, potem będzie lżejCasian napisał(a):My jedziemy do Baski od 06.07 do 15.07. Pierwszy raz. Przeraża mnie troszkę te tłumy ale liczę że nie będzie az tak dużo ludzi jak rok temu w Tucepi gdzie na plaże trzeba było chodzić juz o 7 rano
Casian napisał(a):Mieszkamy na ulicy Istarska. Ciekawi mnie również czy jest tam bardzo pod górkę?
gusia-s napisał(a):To przestań na to liczyć i zacznij się z tym godzić, potem będzie lżejCasian napisał(a):My jedziemy do Baski od 06.07 do 15.07. Pierwszy raz. Przeraża mnie troszkę te tłumy ale liczę że nie będzie az tak dużo ludzi jak rok temu w Tucepi gdzie na plaże trzeba było chodzić juz o 7 rano
8.07.2016 - kto i co pięknego w niej widzi?
gusia-s napisał(a):Może to jakiś specjalny dzieńnoemi_s napisał(a): Baska, dokładnie dwa lata wcześniej - 08.07.2014...
noemi_s napisał(a):gusia-s napisał(a):Może to jakiś specjalny dzieńnoemi_s napisał(a): Baska, dokładnie dwa lata wcześniej - 08.07.2014...
Zapewne . Dlatego też ewakuowaliśmy się stamtąd po pół godzinie, obiecując sobie solennie, że ewentualna kolejna wizyta w tym miejscu nastąpi kiedyś pomiędzy październikiem a majem ...
Janusz Bajcer napisał(a):noemi_s napisał(a):gusia-s napisał(a):Może to jakiś specjalny dzieńnoemi_s napisał(a): Baska, dokładnie dwa lata wcześniej - 08.07.2014...
Zapewne . Dlatego też ewakuowaliśmy się stamtąd po pół godzinie, obiecując sobie solennie, że ewentualna kolejna wizyta w tym miejscu nastąpi kiedyś pomiędzy październikiem a majem ...
Ja tam byłem początkiem lipca w 2004 roku.
Na plaży pustki, temperatura 16 stopni
Miałeś wyjątkowego pecha, teraz wiem dlaczego ten Krk tobie tak podpadł. Pamiętam, że mysza też miała kiepską pogodę. Odbiór miejsca zależy w dużej mierze od pogody, w słońcu wszystko wygląda lepiej My byliśmy od 3 lipca, załamanie pogody przyszło wraz z burą dopiero 15 lipca i trwało 3 dni a tak to żyletaJanusz Bajcer napisał(a):... Ja tam byłem początkiem lipca w 2004 roku.
Na plaży pustki, temperatura 16 stopni
gusia-s napisał(a):Może to jakiś specjalny dzieńnoemi_s napisał(a): Baska, dokładnie dwa lata wcześniej - 08.07.2014...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne