malinka82 napisał(a):Mało jest informacji na temat tej miejscowości . i niezbyt aktualne.
Słyszałamm że są tam tylko cztery restauracje. Więc nie wiem czy nie będzie problemu ze stolikiem i że jest tylko jeden sklep. Czy to prawda? Czy jest w starej basce możliwość wynajęcia jakieś motorówki bądź rejsu statkiem itp?
malinka82 napisał(a):Mało jest informacji na temat tej miejscowości . i niezbyt aktualne.
Słyszałamm że są tam tylko cztery restauracje. Więc nie wiem czy nie będzie problemu ze stolikiem i że jest tylko jeden sklep. Czy to prawda? Czy jest w starej basce możliwość wynajęcia jakieś motorówki bądź rejsu statkiem itp?
Sogobi napisał(a):Ja mam jedno, ale bardzo ważne dla mojego dziecka pytanie - czy w Starej Baśce można kupić lody?
Bardzo proszę o potwierdzenie od kogoś kto juz tam był...
Sogobi napisał(a): ...
Ja mam jedno, ale bardzo ważne dla mojego dziecka pytanie - czy w Starej Baśce można kupić lody?
Bardzo proszę o potwierdzenie od kogoś kto juz tam był...
tomsit napisał(a):Witam. Czy wyjazd w ciemno do Baski w lipcu (grupa 6 osobowa) to dobry pomysł. Byłem już parę razy w Chorwacji zawsze w ciemno i nie miałem problemów, ale na wyspie jeszcze ani razu.
tomsit napisał(a):Połowa landów ma wakacje na przełomie lipca-sierpnia, a Włosi to generalnie też sierpień. Ale zdaję sobie sprawę, że na wyspie będzie ciężej znaleźć coś bez rezerwacji. Ale pytam, bo szukanie apartamentu przez net to też nic fajnego.
Największa w Cro jakby nie byłopiotrulex napisał(a):tomsit napisał(a):Połowa landów ma wakacje na przełomie lipca-sierpnia, a Włosi to generalnie też sierpień. Ale zdaję sobie sprawę, że na wyspie będzie ciężej znaleźć coś bez rezerwacji. Ale pytam, bo szukanie apartamentu przez net to też nic fajnego.
... Krk to ogromna wyspa...
piotrulex napisał(a):tomsit napisał(a):Połowa landów ma wakacje na przełomie lipca-sierpnia, a Włosi to generalnie też sierpień. Ale zdaję sobie sprawę, że na wyspie będzie ciężej znaleźć coś bez rezerwacji. Ale pytam, bo szukanie apartamentu przez net to też nic fajnego.
To leniuszek z Ciebie a na to tu już nikt z nas nic nie poradzi
Krk to ogromna wyspa, jak się trochę wysilisz to z pewnością coś znajdziesz
Nam nie chce się szukać przez net ani na miejscu - właśnie dlatego spędzamy wakacje pod namiotem
gusia-s napisał(a):Największa w Cro jakby nie byłopiotrulex napisał(a):tomsit napisał(a):Połowa landów ma wakacje na przełomie lipca-sierpnia, a Włosi to generalnie też sierpień. Ale zdaję sobie sprawę, że na wyspie będzie ciężej znaleźć coś bez rezerwacji. Ale pytam, bo szukanie apartamentu przez net to też nic fajnego.
Baska jest bardzo popularna o czym świadczy zagęszczenie na plaży już na początku lipca - nie liczyłabym tam na znalezienie w ścisłym sezonie apartamentu ot tak z marszu.
tomsit napisał(a):piotrulex napisał(a):tomsit napisał(a):Połowa landów ma wakacje na przełomie lipca-sierpnia, a Włosi to generalnie też sierpień. Ale zdaję sobie sprawę, że na wyspie będzie ciężej znaleźć coś bez rezerwacji. Ale pytam, bo szukanie apartamentu przez net to też nic fajnego.
To leniuszek z Ciebie a na to tu już nikt z nas nic nie poradzi
Krk to ogromna wyspa, jak się trochę wysilisz to z pewnością coś znajdziesz
Nam nie chce się szukać przez net ani na miejscu - właśnie dlatego spędzamy wakacje pod namiotem
A tam leniuszek...
A namiot to fajna sprawa, ale część mojej rodziny nie bardzo by to zaakceptowałagusia-s napisał(a):Największa w Cro jakby nie byłopiotrulex napisał(a):tomsit napisał(a):Połowa landów ma wakacje na przełomie lipca-sierpnia, a Włosi to generalnie też sierpień. Ale zdaję sobie sprawę, że na wyspie będzie ciężej znaleźć coś bez rezerwacji. Ale pytam, bo szukanie apartamentu przez net to też nic fajnego.
Baska jest bardzo popularna o czym świadczy zagęszczenie na plaży już na początku lipca - nie liczyłabym tam na znalezienie w ścisłym sezonie apartamentu ot tak z marszu.
Na łatwiznę nie liczę i decyzja już raczej podjęta. Zaryzykuję parogodzinne szukanie
W moich trzech wcześniejszych podróżach do cro (fakt, że na lądzie, ale np zatłoczone Tucepi i Porec w lipcu) zawsze udawało mi się znaleźć fajny apartament w pół godz. Mam nadzieję, że szczęście mnie tym razem nie opuści
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne