Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa KRK na początek.. co ? gdzie? i jak?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 19.04.2011 10:14

witam dzięki bardzo za odpowiedz :D a co do świeżości to może masz racje bo po nocnej jedzie pewnie nie jesteśmy miłym widokiem dla Chorwatów :D
Marek75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek75 » 19.04.2011 11:45

radkoski napisał(a):Rozumiem że można oszczędzać na wakacjach ale...bez przesady...
Byliśmy w Malinska i zwiedziłem cały KRK
I:
Malinska :tu mieliśmy domek za 300E na tydzien ok 80m2
Krk, Punat, Baska wszedzie super i mozan zobaczyć różne plaże i miejscowości wszędzie blisko

Co do cen:
bez przesady w Polsce w każdej miejscowości wypoczynkowej macie ceny podobne, a jeśli chodzi o jedzienie po 7 dniach na 2 osoby plus dziecko obiad w granicach 50-70pln bez łapania sie za kieszen
Rezerwowałem sam domek, zabraliśmy chyba z 3 zgrzewki wody (fakt jest droga) ale bez przesady, z jedną wrócilismy z 1 do domu :lol:
Będac na plazy i tak się chce pic więc się kupuje na miejscu... z lodówki
Z Malinskiej pojechaliśmy do Wenecji ok 270km
Zobaczyć warto (co prawdę więcej już mnie nie zobaczą :wink: )
Pzdr

W sumie to jeszcze nic pewnego ale mam w planie odwiedzić Wenecję w drodze powrotnej z noclegiem w Punta Sabbioni.
Skoro warta odwiedzenia to dlaczego napisałeś, że "więcej mnie już nie zobaczą"?
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 19.04.2011 19:05

Być tak blisko i nie zobaczyć Wenecji to grzech :wink:

A dlaczego mnie tam nie zobaczą :?: Bo większość "turystów" zamiast oglądać to co jest do zobaczenia biega po sklepach, przepycha się wszędzie gdzie się da, afroamerykanie rozkładają na większości alejek gazety a na nich podróby np. torebek, knajpy przesadnie drogie - jedzenie w nich przesadnie słabe...bynajmniej takie mamy wrażenia
Byliśmy w sierpniu, cały dzień
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 19.04.2011 20:04

radkoski napisał(a):Być tak blisko i nie zobaczyć Wenecji to grzech :wink:

A dlaczego mnie tam nie zobaczą :?: Bo większość "turystów" zamiast oglądać to co jest do zobaczenia biega po sklepach, przepycha się wszędzie gdzie się da, afroamerykanie rozkładają na większości alejek gazety a na nich podróby np. torebek, knajpy przesadnie drogie - jedzenie w nich przesadnie słabe...bynajmniej takie mamy wrażenia
Byliśmy w sierpniu, cały dzień

Afroamerykanie :?: 8O .... literówka :?:
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 19.04.2011 20:26

Właśnie jakbyś się @kol domyslił... afroamerykanie... :wink:
Chyba nie byłeś w Wenecji :wink:
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 20.04.2011 11:18

schodzimy z głównego tematu którym jest wspaniały KRK :D
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 20.04.2011 17:50

I wracając do tematu zgadzam się w 100% :)
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 21.04.2011 06:31

witam może ktoś coś jeszcze doda żeby nie kończyć tak ciekawego tematu :P pozdro
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.04.2011 07:28

radkoski napisał(a):Właśnie jakbyś się @kol domyslił... afroamerykanie... :wink:

Nie obrażaj czarnoskórych obywateli USA.
Teraz myśl jak powinneś napisać . :lol:
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 21.04.2011 07:58

woka napisał(a):
radkoski napisał(a):Właśnie jakbyś się @kol domyslił... afroamerykanie... :wink:

Nie obrażaj czarnoskórych obywateli USA.
Teraz myśl jak powinneś napisać . :lol:

Dobre...naprawde...dobre :wink:
bormio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bormio » 22.04.2011 19:25

Wracając do tematu: KRK jest wspaniały szczególnie "Baśka" , jedynym minusem były dla mnie wszędobylskie mrówki z którymi walczyłem przez pierwsze trzy dni pobytu. Może dlatego że miałem apartament na parterze?
emi13214
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emi13214 » 22.04.2011 19:48

Krk był dla mnie czymś wspaniałym, jak na pierwszy raz akurat, można łyknąć bakcyla. Baska jest zatłoczona, ale zależy co kto lubi. Mi sie bardzo podobała kameralna Stara Baśka, a dojazd do niej - rewelacja. Bardzo duże wrażenie zrobił na mnie piękny Vrbnik. Można by tak wymieniać. Cały Krk jest piękny.
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 22.04.2011 20:06

Zgadzam się w 100% cały KRK rewelacja, a na pierwszy wyjazdowy raz do HR to bardzo dobry wybór :)
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 23.04.2011 06:09

ja jade 3 raz do HR(2 raz Baśka) pierwszy raz z małym dzieckiem i stwierdziłem że Baśka będzie najlepsza.Jest blisko wszystko jest na miejscu,jadę we wrześniu wieć tłoku nie powinno być :D Krk ma swój niepowtarzalny klimat!Byłem na Ciovo i nie podobało mi się :( ale to tylko moje prywatne zdanie.pozdro :D Zdrowych i Spokojnych Swiąt Zycze :D
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 23.04.2011 07:45

My byliśmy na KRK w sierpniu ok 17.VIII i było rewelacyjnie
Zwiedziliśmy cały KRK i wszędzie się nam podobało, choć nie ukrywam że "stacjonowaliśmy" w Malinskiej i jednak z całego KRK najbardziej podobało nam się własnie tutaj :)

Życzę również Wszystkim Wesołych Świąt :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Wyspa KRK na początek.. co ? gdzie? i jak? - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone