woka napisał(a):KRK odwiedzam regularnie co roku od chyba 10 lat. Znam chyba każdy kamień. Mam tam "swój" pensjonat.
woka napisał(a):KRK odwiedzam regularnie co roku od chyba 10 lat. Znam chyba każdy kamień. Mam tam "swój" pensjonat.
Andrzej_Krak napisał(a):woka napisał(a):KRK odwiedzam regularnie co roku od chyba 10 lat. Znam chyba każdy kamień. Mam tam "swój" pensjonat.
Witam.
Wybieram się również na Krk we wrześniu. Najprawdopodobniej od 1. Czy mógłbyś powiedzieć czy trudno znaleźć w samym Krku apartament - jadę w ciemno - a wogóle gdzie najlepiej "zakotwiczyć" na 5-6 dni ??
Będę wdzięczny za jakieś informacje.
Może również ktoś inny kto był w tych okolicach podzierli się swoimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam
woka napisał(a):Andrzej_Krak napisał(a):woka napisał(a):KRK odwiedzam regularnie co roku od chyba 10 lat. Znam chyba każdy kamień. Mam tam "swój" pensjonat.
Witam.
Wybieram się również na Krk we wrześniu. Najprawdopodobniej od 1. Czy mógłbyś powiedzieć czy trudno znaleźć w samym Krku apartament - jadę w ciemno - a wogóle gdzie najlepiej "zakotwiczyć" na 5-6 dni ??
Będę wdzięczny za jakieś informacje.
Może również ktoś inny kto był w tych okolicach podzierli się swoimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam
We wrześniu ....... do wyboru, do koloru. Wiekszość jest juz w zasadzie pustawa, emigracja następuje w tym roku okolicy 27 sierpnia. . Będziesz mógł sobie wybierać w ofercie.
Pozdrawiam.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje