foetus świetne zdjęcia każde z osobna przyciągnęło mój wzrok !!!!
relacja także ok
foetus napisał(a):...w chamski sposób imputować komuś, że zmyśla, że jest chory etc.
kawo napisał(a):RafałSC napisał(a):Jak mam to rozumnieć? we wrześniu zimna...?
Nie wierz w te bajki. Jedna osoba napisała, że zimna i już larum...
kawo napisał(a):Odnośnie temp. wody. Jak pisałem - ja różnicy nie widzę. Jest ciepła.
Ktoś kiedyś pisał, że od strony lądu zimniejsza, ponieważ spływają do niej rzeki.
foetus napisał(a):Wracając do rejsów, jeden statek kieruje się na mniejsze wyspy dookoła KRKu i na Rab (do Loparu), ale odwiedza się tylko plaże i siedlisko orłów. Drugi natomiast dopływa do stolicy wyspy Rab o tej samej nazwie. Jako, że byłem zainteresowany zwiedzeniem Rabu wybrałem ten drugi. Biorąc pod uwagę, że prom na Rab z Valbisk (z Baśki już nie kursuje) kosztuje 37 kn za osobę i ok. 230 kn za samochód, rejs ten warto wykupić.
Nie wiem czy autor tego wątku odwiedza go jeszcze ale mam pytanie bo zainteresowany jestem tym rejsem z Valbinskiej na Rab. Czy podana cena dotyczy rejsu w dwie, czy w jedną stronę? Gdzie na Krk-u można wykupić tą wycieczkę, czy jest jakieś biuro czy tylko od nagabywacza? Czy odwiedzane miejsca (np. Zavratnica) są w programie wycieczki czy to tylko Twoja własna inwencja? Pozdrawiam!
która część wyspy możecie polecić na wakacje z dziećmi? Poszukuje plaży z płytka woda, preferowane ze zwirkiem bo na piasek nie liczę specjalnie. Najlepiej jakby plaży było kilka w rozsadnej odległości aby można pozwiedzac trochę.
mozesz napisac cos więcej o rejscie statkiem, którym płynales w okolicach KRK??? (skąd wypływa, ceny itp.)
Powrót do Nasze relacje z podróży