z uwagą zaczołem śledzić relację gdyż moje plany na 2010 jakoś zaczynają oscylować wokół KRK, to wyspa z klimatem i można znależć miejsca które jeszcze omineła komercja, czytam i z pewnością będę w kontakcie
pozdrawiam
piątka

.png)

.png)
.png)
mwxx napisał(a):i tu mam pytanie, lubię spędzać czynnie wakacje, zabieram zwykle na dach rowery, powiedz proszę jak to się ma do KRK, jak tam z trasami, czy drogi między miejscowościami są jedzne dla górskich rowerów, czy będzie to lepszy, bardziej mobilny środek by zwiedzać niż samochód ?
.png)
.png)
.png)
.png)
foetus napisał(a):Woda w morzu była przeważnie zimna i bardzo zimna.
Zawsze staram się jak najwięcej zobaczyć, więc każdy dzień spędziłem w innym miejscu. Oto kilka zdań o każdym z nich.
[list]
...
.png)
RafałSC napisał(a):Jak mam to rozumnieć? we wrześniu zimna...?
.png)
kawo napisał(a):RafałSC napisał(a):Jak mam to rozumnieć? we wrześniu zimna...?
Odpowiadając na zapytanie- teoretycznie woda cieplejsza jest od strony Cres. Faktycznie - ja różnicy za bardzo nie widzę.
.png)
woka napisał(a):foetus .... miał zimną wodę. Dlaczego - nie wiem ( być może dla niego ciepła woda zaczyna się od np. +35)
kawo napisał(a):Nie wierz w te bajki. Jedna osoba napisała, że zimna i już larum. ( może facet miał gorączkę, może osłabiony organizm, może .....).
.png)
RafałSC napisał(a):A jeszcze jedno pytanie? fajne sa drogi na kolarzówke na KrK? dobry asfalt? są gorki?
A zna ktoś drogi już za mostem (jadą c od Krku w stronę lądu):
np. ta nr 501 , czy w rejonie jeziora Lokvarsko przez Cavle , Kikovicę
czy np przez Mali Dol do Fuzine?
Fajne serpentyny?widoki?nawierzchnia?
.png)
foetus napisał(a):Kawo, masz chyba jakieś problemy z pojmowaniem słowa pisanego, przeczytaj co napisałem jeszcze raz. spokojnie przetwórz informacje i może za którymś razem coś zrozumiesz.
.png)
kawo napisał(a):Ja przynajmniej nie atakuję Ciebie.
Powrót do Nasze relacje z podróży