Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Hvar.

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jogi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jogi » 14.02.2008 16:21

Witam wszystkich Cromaniaków. To mój pierwszy wpis na forum dotyczącym Chorwacji. Po czterech latach podróży wakacyjnych do Bułgarii, stwierdziliśmy razem z Małżonką, że czas popróbować czegoś innego. Porównamy Chorwację z Bułgarią. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy. Na pierwszy raz w Chorwacji wybraliśmy wyspę Hvar i jako bazę Stari Grad. Jedziemy we wrześniu. Chyba się nie zawiedziemy? Służe pomocą jeżeli Ktoś ma ochotę na podróż do Bułgarii.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 14.02.2008 17:49

Jogi napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków. To mój pierwszy wpis na forum dotyczącym Chorwacji. Po czterech latach podróży wakacyjnych do Bułgarii, stwierdziliśmy razem z Małżonką, że czas popróbować czegoś innego. Porównamy Chorwację z Bułgarią. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy. Na pierwszy raz w Chorwacji wybraliśmy wyspę Hvar i jako bazę Stari Grad. Jedziemy we wrześniu. Chyba się nie zawiedziemy? Służe pomocą jeżeli Ktoś ma ochotę na podróż do Bułgarii.

No to teraz będziecie ze 40 lat podróżować tylko do CRO :wink: :D
Pozdrav
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.02.2008 17:25

Jogi napisał(a):Służe pomocą jeżeli Ktoś ma ochotę na podróż do Bułgarii.

Owszem, co ciekawego nam możesz polecić? Tylko nie wiem czy w tym wątku :papa:
Jogi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jogi » 21.02.2008 11:58

Owszem, co ciekawego nam możesz polecić? Tylko nie wiem czy w tym wątku
To zależy czego szukasz w Bułgarii. Nie znam całego kraju, tylko wybrzeże. Wygrzaliśmy nasze kości na złotym piaseczku. Zawsze było fajnie. Jeździliśmy przez Słowację, Węgry i Rumunię. Dużo potrzebnych wiadomości można znaleźć na Bulgaricusie. Pewnie czasem tam zaglądacie. Dzięku tej stronie zdecydowaliśmy sie w 2004 na pierwszy wyjazd do Bułgarii. Teraz dzięki Cro.pl pojadę do Chorwacji.
misiek_30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiek_30 » 21.02.2008 12:06

Witam ja z rodzinką (czyli ja , żonka i dwójka dzieci 3 i 5 lat) byliśmy w zeszłym roku na wyspie Hvar w Stari Gradzie w hotelu Arkada. Było super i apartamentów w okolicy było dosyć dużo. W czerwcu ceny były około 10 euro za osobe/dobe w apartamentach 4-ro osobowych. W tym roku gdybym miał jechać to bez zastanowienia bym tam pojechał.
Jogi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jogi » 21.02.2008 13:55

My jedziemy właśnie do hotelu Arkada. Fajnie przeczytać, że wróciliście zadowoleni. Mam nadzieję, że my też się nie zawiedziemy.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 08.05.2008 10:49

dzisiejszy onet pisze o Hvarze tutaj

miłej lektury

źródło: onet
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.05.2008 14:22

Po przeczytaniu tej relacji chyba nie wybrałabym sie na Hvar..
Autor jakoś tak negatywnie to wszystko przedstawia;/
Choc we wrzesniu planuje właśnie Hvar:)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 08.05.2008 16:25

ines napisał(a):Po przeczytaniu tej relacji chyba nie wybrałabym sie na Hvar..
Autor jakoś tak negatywnie to wszystko przedstawia;/
Choc we wrzesniu planuje właśnie Hvar:)

Autor kontestuje nawyki gwiazd holywood i długo nie wybierał się na wyspę którą mu tak wszyscy zachwalali,żeby okazać sie indywidualista i powiedzieć O.K ale d... nie urywa! a taka artystyczna maniera
Byłem na Hvarze w 2005 - miasteczko rewelka ,ale moim zdanie nie do wypoczynku ( słabe plaże ) szukałbym nieopodal np. Zawala , Ivan Dolac itp.
a wrzesień super pora
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne