Witam.
Chcę w tym roku wyruszyć na wyspę Hvar.
Proszę o informacje odnosnie pola namiotowego i wskazanie jakiegoś fajnego miejsca.
majeczka napisał(a):Nigdy nie byłam na polu namiotowym, jednak wyspę Hvar osobiście i gorąco Ci polecam. Faktycznie stanowi jedną, z nielicznych, i najpiękniejszych wysp świata... Prawdopodobnie słońce świeci nad nią ok. 285 dni w roku; to już jest coś w porównaniu z naszym arktycznym klimatem, zwłaszcza nad polskim BAŁTYKIEM.
adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):Nigdy nie byłam na polu namiotowym, jednak wyspę Hvar osobiście i gorąco Ci polecam. Faktycznie stanowi jedną, z nielicznych, i najpiękniejszych wysp świata... Prawdopodobnie słońce świeci nad nią ok. 285 dni w roku; to już jest coś w porównaniu z naszym arktycznym klimatem, zwłaszcza nad polskim BAŁTYKIEM.
Witaj Majeczka!
Kiedy się wybieracie do CRO? i czy ponton już sprawdzony?
pozdrav
adam_cro
P.S.
Spełniłem ostatnio swoją fantazję, i pojechałem na weekend do Promajny!
majeczka napisał(a):adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):Nigdy nie byłam na polu namiotowym, jednak wyspę Hvar osobiście i gorąco Ci polecam. Faktycznie stanowi jedną, z nielicznych, i najpiękniejszych wysp świata... Prawdopodobnie słońce świeci nad nią ok. 285 dni w roku; to już jest coś w porównaniu z naszym arktycznym klimatem, zwłaszcza nad polskim BAŁTYKIEM.
Witaj Majeczka!
pozdrav
adam_cro
P.S.
Witaj Adam! Ponton sprawdzony, niestety gorzej z silnikiem. Mój inteligentny mąż prawdopodobnie go zatarł. W tej chwili ponton znajduje się w serwisie Hondy, w Warszawie. Jednak co dalej, zupełnie nie wiem; prawdopodobnie czekają na jakiś wał korbowy? Koszty naprawy, ekspertyzy i dalszej eksploatacji, sięgają ok. 1.8oo zł. Jak mi określił ostatnio, to była największa porażka Jego życia... Do Cro wybieramy się od 9 - 26 sierpnia ; być może zdążą nam go oddać do eksploatacji, lub będziemy musieli zakupić nowy?
adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):Nigdy nie byłam na polu namiotowym, jednak wyspę Hvar osobiście i gorąco Ci polecam. Faktycznie stanowi jedną, z nielicznych, i najpiękniejszych wysp świata... Prawdopodobnie słońce świeci nad nią ok. 285 dni w roku; to już jest coś w porównaniu z naszym arktycznym klimatem, zwłaszcza nad polskim BAŁTYKIEM.
Witaj Majeczka!
pozdrav
adam_cro
P.S.
Witaj Adam! Ponton sprawdzony, niestety gorzej z silnikiem. Mój inteligentny mąż prawdopodobnie go zatarł. W tej chwili ponton znajduje się w serwisie Hondy, w Warszawie. Jednak co dalej, zupełnie nie wiem; prawdopodobnie czekają na jakiś wał korbowy? Koszty naprawy, ekspertyzy i dalszej eksploatacji, sięgają ok. 1.8oo zł. Jak mi określił ostatnio, to była największa porażka Jego życia... Do Cro wybieramy się od 9 - 26 sierpnia ; być może zdążą nam go oddać do eksploatacji, lub będziemy musieli zakupić nowy?
Jaka tam porażka!! Moja porażka to była jak w porcie w Makarskiej prawie zatopiłem skuter! Pewnie motor był felerny i wymienią na nowy, ważne by twój mąż miał świadomośc, że postępował zgodnie z instrukcją. Ale terminy: ja się wybieram 03-05.08-20.08, będę prawdopodobnie w Zivogosce, nie wiem z czym (sprzęt pływający), ale będę.
pozdrav
adam_cro
majeczka napisał(a):adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):Nigdy nie byłam na polu namiotowym, jednak wyspę Hvar osobiście i gorąco Ci polecam. Faktycznie stanowi jedną, z nielicznych, i najpiękniejszych wysp świata... Prawdopodobnie słońce świeci nad nią ok. 285 dni w roku; to już jest coś w porównaniu z naszym arktycznym klimatem, zwłaszcza nad polskim BAŁTYKIEM.
Witaj Majeczka!
pozdrav
adam_cro
P.S.
Jaka tam porażka!! Moja porażka to była jak w porcie w Makarskiej prawie zatopiłem skuter! Pewnie motor był felerny i wymienią na nowy, ważne by twój mąż miał świadomośc, że postępował zgodnie z instrukcją. Ale terminy: ja się wybieram 03-05.08-20.08, będę prawdopodobnie w Zivogosce, nie wiem z czym (sprzęt pływający), ale będę.
pozdrav
adam_cro
W takim razie może dojedziesz lub dopłyniesz na Hvar? Okolice Ivan Dolac, i Zavali. Gdybyś się zdecydował, wyślemy szczegółowe instrukcje.
Zapraszamy!
Powrót do FotoCroClub - dyskusja