mkm napisał(a):Jeżeli chodzi o Pag , to wybór może być tylko pomiędzy Jakisnicą a Potocnicą
Mógłbyś napisać coś więcej o tych miejscowosciach?
I tak delikatnie podpytuję jeszcze o Stara Novalje ?
Persa napisał(a):mkm napisał(a):Jeżeli chodzi o Pag , to wybór może być tylko pomiędzy Jakisnicą a Potocnicą
Mógłbyś napisać coś więcej o tych miejscowosciach?
I tak delikatnie podpytuję jeszcze o Stara Novalje ?
mkm napisał(a):Z dala od zgiełku i bardzo dobry punkt wypadowy ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Alita napisał(a):... Sveta Nedjelja ...
szczepciu napisał(a):A czy na początku lipca jest szansa znaleźć jakieś fajne i niedrogie kwatery w ciemno? Może być "zatunelowy" Hvar. Jak dotąd wszędzie jeździłem w ciemno i nie było żadnych problemów. Jednak tu mam małe obawy...
pasażer napisał(a):Alita napisał(a):... Sveta Nedjelja ...
Iza&Krzysiek napisał(a):Pasażer...wielkie dzięki obczytałam juz chyba wszystko ...na razie mamy na oku jeden apartament w Ivan Dolac...mail wysłany, czekamy na info, czy jeszcze zostało cos wolnego
Pozdrawiam Iza
Molim. Nema na čemu.
Bardziej cicha i wolna od codziennego zgiełku będzie jednak Zavala, którą braliście pod uwagę. Niemniej jednak na początku września w Ivan Dolac może będzie spokojniej. Znajomi w Ivan Dolac narzekali trochę na fale, gdyż przed miejscowością nie ma blisko żadnej wyspy i wieczorem popływać się nie dało. Ale zawsze można odkryć małą piękną zatoczkę.
Zátoka Lučišće
VELA STINIVA-był tam ktoś???
Hvar: Starigrad-Pitve-Sv.Nedelja-Uvala Dubovica-Starigrad
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje