Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Hvar 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 05.01.2010 15:09

mkm napisał(a):Jeżeli chodzi o Pag , to wybór może być tylko pomiędzy Jakisnicą a Potocnicą :wink:

Mógłbyś napisać coś więcej o tych miejscowosciach?
I tak delikatnie podpytuję jeszcze o Stara Novalje ? ;-)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 05.01.2010 18:58

Persa napisał(a):
mkm napisał(a):Jeżeli chodzi o Pag , to wybór może być tylko pomiędzy Jakisnicą a Potocnicą :wink:

Mógłbyś napisać coś więcej o tych miejscowosciach?
I tak delikatnie podpytuję jeszcze o Stara Novalje ? ;-)

Kameralne , spokojne , najbardziej zielone na Pagu , z pięknymi różnorodnymi plażami ( skała,żwir, piasek ) ... A przede wszystkim otwarte morze :D
Zobacz jak to wygląda w Potocnicy ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... Jakisnica jest podobna, tylko jeszcze trochę mniejsza .
Ruppert
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ruppert » 08.01.2010 20:34

Witam
mkm napisał(a):Z dala od zgiełku i bardzo dobry punkt wypadowy ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

A jeżeli chodzi o Basinę to może to?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Z tego co widzę sierpień i wrzesień jeszcze wolny
:lol:

pzdr
Ruppert
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 12.01.2010 23:40

Ja zdecydowanie polecam mieścinkę Sveta Nedjelja, pokochałam to miejsce za wyjątkowy klimat, 2 restauracje, piekarnia i cudowny spokój (ale nie odludzie) Jadąc w ciemno to właśnie tam się zatrzymaliśmy i poczuliśmy że tutaj jest nasze miejsce, mijając Jelsę, Zavalę, Ivan Dolac...SN mnie zauroczyła. Jednak jeśli planujecie coś przy samej plaży to sugeruję coś rezerwować, w tym roku szukaliśmy ponad godzinę dobrej, w miarę taniej kwatery a w takie upały, po długiej podróżny było to uciążliwe, są apartamenty przy samym morzu jednak większość nie powala, polecam te wyżej ;)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 13.01.2010 10:27

Prawda taka, że "zatunelowy" Hvar nie dla każdego...
Pozdrawiam
Iza&Krzysiek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza&Krzysiek » 13.01.2010 21:19

Alita...a mozesz podesłać jakies namiary na Waszą kwatere? Będę wdzięczna :)....własnie chodzi nam o taka spokoną mieścinkę - bo na razie na 100% Hvar...ale co do miejsca.....nadal sie zastaniawiamy ;)

oto moj mail:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam :)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 13.01.2010 21:48

Alita napisał(a):... Sveta Nedjelja ...

Sveta Nedjelja na Hvarze - poszukuję namiaru na apartament

:!: "Sv. Nedjelja to dość charakterystyczna miejscowość z trudno dostępnym wybrzeżem" :!: :twisted:

Znowu Hvar - jakie plaże w Sveta Nedjelja?

Pozdrav :oczko_usmiech:

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczepciu » 15.01.2010 16:45

A czy na początku lipca jest szansa znaleźć jakieś fajne i niedrogie kwatery w ciemno? Może być "zatunelowy" Hvar. :idea: Jak dotąd wszędzie jeździłem w ciemno i nie było żadnych problemów. Jednak tu mam małe obawy...
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 15.01.2010 16:55

szczepciu napisał(a):A czy na początku lipca jest szansa znaleźć jakieś fajne i niedrogie kwatery w ciemno? Może być "zatunelowy" Hvar. :idea: Jak dotąd wszędzie jeździłem w ciemno i nie było żadnych problemów. Jednak tu mam małe obawy...

Zawsze coś znajdziesz, o ile nie jesteś super wybredny.
Pozdrawiam
szczepciu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczepciu » 15.01.2010 17:10

Eeee! Gdzie tam wybredny? Byle prysznic można było wziąć, "coby jakaś" kuchnia była, aby poranną kawę zaparzyć i nawet nad samym morzem nie musi być. :lol:
Iza&Krzysiek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza&Krzysiek » 15.01.2010 23:23

Pasażer...wielkie dzięki :) obczytałam juz chyba wszystko ;)...na razie mamy na oku jeden apartament w Ivan Dolac...mail wysłany, czekamy na info, czy jeszcze zostało cos wolnego ;)

Pozdrawiam Iza :)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.01.2010 11:41

Iza&Krzysiek napisał(a):Pasażer...wielkie dzięki :) obczytałam juz chyba wszystko ;)...na razie mamy na oku jeden apartament w Ivan Dolac...mail wysłany, czekamy na info, czy jeszcze zostało cos wolnego ;)

Molim. Nema na čemu.

Bardziej cicha i wolna od codziennego zgiełku będzie jednak Zavala, którą braliście pod uwagę. Niemniej jednak na początku września w Ivan Dolac może będzie spokojniej. Znajomi w Ivan Dolac narzekali trochę na fale, gdyż przed miejscowością nie ma blisko żadnej wyspy i wieczorem popływać się nie dało. Ale zawsze można odkryć małą piękną zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.

VELA STINIVA-był tam ktoś???

Pozdrav :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.01.2010 17:37

Mieszkałem w Ivan Dolac w "Tri Palme" Wg mnie godne polecenia, blisko głównej plaży i knajpki... Jeden warunek, najlepiej ze znajomymi bo to dwa bliźniacze apartmany ze wspólnym , dużym tarasem.
Iza&Krzysiek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza&Krzysiek » 16.01.2010 21:01

Molim. Nema na čemu.

Bardziej cicha i wolna od codziennego zgiełku będzie jednak Zavala, którą braliście pod uwagę. Niemniej jednak na początku września w Ivan Dolac może będzie spokojniej. Znajomi w Ivan Dolac narzekali trochę na fale, gdyż przed miejscowością nie ma blisko żadnej wyspy i wieczorem popływać się nie dało. Ale zawsze można odkryć małą piękną zatoczkę.

Zátoka Lučišće

VELA STINIVA-był tam ktoś???

Hvar: Starigrad-Pitve-Sv.Nedelja-Uvala Dubovica-Starigrad

cudna :).....na 100% odkryjemy te zatoczkę :).......i jednak zdecydujemy się na Ivan Dolac :) ....kwatera wolna, wiec bedziemy rezerwować :)

Hollywood
Croentuzjasta
Zavala, Ivan Dolac czy Sw.Nedela?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hollywood » 11.02.2010 11:52

Witam.Mam pytanie do bywalców wyspy Hvar,jakie są różnice pomiędzy tymi trzema miejscowościami, tzn plaże,ścieżki nadmorskie do spacerów, ilość ludzi(dzieci) na m2 itp.Wyjazd w lipcu.Pozdrawiam[/b]
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje